MORS DAG MENY

31 MAJ

3 - rättersmeny 395kr

Förrätter

  • Laxtartar med dillkräm, kapris, räddisor, rödlök, späd bladsallad och västerbottenchips
  • Eller
  • Grön sparris med bön- och sesamröra, rostade hasselnötter, krasse och citronolja

    Vegansk

Varmrätter

  • Smörstekt torskrygg med vårprimörer, hollandaisesås och örtslungad färskpotatis
  • Eller
  • Nattbakat Svenskt kalvhögrev (12 timmar) med smörstekta vårlökar, mustig rödvinssås och vitlöksrostad sötpotatis
  • Eller
  • Rotfruktsråraka med stekt broccoli, rostade champinjoner, vitlöksmajonnäs, ruccola och friterad persilja

    Vegansk

Desserter

  • Fläderpannacotta med hallonsås och kaksmulor
  • Eller
  • Hallonsorbet med rårörda bär och hackad vit choklad