Hoppa till innehåll

lunchmeny

9 - 20 september

Smått & gott

  • Marinerade Halkidikioliver 55kr
  • Piementos di padrones 45kr
  • Tomatsallad med rödlök och olivolja 35kr
  • Blandsallad med gurka och tomat 35kr

förrätter

  • Västerbottengratinerad kantarelltoast (svenska kantareller) på smörstekt surdegsbröd 210kr
  • Gubbröra på grovt bröd med brynt smör, hackad lök och gräslök samt riven pepparrot 130kr, stor 195kr

  • Skagenröra på Sundby´s grova, toppat med löjrom 155kr, stor 225kr
  • Carpaccio på ryggbiff med parmesankräm, pinjenötter, rucola, olivolja och finriven parmesanost 155kr, stor 225kr

varmrätter

  • Kantarellrisotto på svenska kantareller med västerbottenchips och örtdressing 195kr

    Går att få vegansk

  • Havets Wallenbergare med lökfrästa ärtor, brynt smör, riven pepparrot, citron och potatispuré 195kr
  • Hemrimmad lax med grov senapssås, svartpeppar, citron och dillstuvad potatis 265kr
  • Torskrygg med citronsås, knaperstekt chorizo, örtslungade vaxbönor och potatisstomp 345kr

  • Helstekt benfri kotlettrad med rödvinssås, Café de Parissmör, stekt broccoli och risolépotatis 195kr
  • Köttbullar med rårörda lingon, pressgurka, gräddsås och potatismos 195kr
  • Sundby’s skomakarlåda 325kr

    Hängmörad ryggbiff med bacon, persiljesmör, saltgurka, rödvinssky, potatismos

desserter

  • Crème brûlée 95kr
  • Kladdkaka med vispgrädde och rårörda bär 95kr
  • Blåbärspaj med vaniljsås eller vaniljglass 110kr
  • Mjölkchokladpannacotta med mango- och apelsinsås samt färska bär 125kr
  • En kula vaniljglass toppat med varm espresso 65kr
  • Kaffegodis 45kr

    3 st hemlagade små kakor

  • Hembakad chokladtryffel 25kr