Lunchmeny

23 maj - 3 juni

Förrätter

  • Svensk grön sparris med brynt smör, parmesanost, machésallad, grillad citron och rostade pinjenötter liten 125kr, stor 175kr

    Går att få vegansk

  • Gubbröra på kavring med brynt smör och pepparrot liten 125kr, stor 175kr
  • Skagenröra på Sundby´s grova, toppat med löjrom liten 155kr, stor 195kr
  • Carpaccio på ryggbiff med parmesanchips, Karl- johansvampskräm, rädisor och vattenkrasse liten 155kr, stor 195kr

Varmrätter

  • Friterad falafel med pico de gallo, vitlöksmajonnäs, picklad polkabeta och tomatiserad bulgur 175kr

    Vegansk

  • Havets wallenbergare med lökfrästa ärtor, brynt smör, riven pepparrot, citron och potatispuré 185kr
  • Hemrimmad lax med grov senapssås, citron och dillstuvad potatis 245kr
  • Rödtunga meunière med citron- och parmesanstuvad spetskål, sparris, 295kr knaperstekt pancetta och dillslungad potatis 295kr
  • Pankopanerad fläskschnitzel med ångad broccoli, rödvinssås, kapris- och anjovissmör, citron samt rostad potatis 185kr
  • Sundbys Caesarsallad 195kr

    Majskyckling, bacon, parmesanost, krutonger, körsbärstomater, romansallad, rödlök och Caesardressing

  • Sundby´s skomakarlåda 325kr

    Hängmörad ryggbiff med bacon, persiljesmör, saltgurka, rödvinssky, potatismos

Tillbehör

  • Tomatsallad, rödlök och olivolja 35kr
  • Blandsallad med tomater och gurka 35kr

Desserter

  • Crème brûlée 95kr
  • Kladdkaka med vispgrädde och rårörda bär 95kr
  • Fläderpannacotta med hallon- och rabarberkompott samt vit choklad 110kr
  • En kula vaniljglass toppat med varm espresso 65kr
  • Kaffegodis 45kr

    3 st hemlagade små kakor

  • Hembakad chokladtryffel 25kr