lunchmeny
22 MAJ - 2 JUNI
Smått & gott
-
Marinerade Halkidikioliver 55kr
-
Piementos di padrones 45kr
-
Tomatsallad med rödlök och olivolja 35kr
-
Blandsallad med gurka och tomat 35kr
förrätter
-
Svensk vit sparris med parmesanost, pinjenötter, machésallad och brynt smör 110kr, stor 185kr
Går att få vegansk
-
Matjessill med ägg, gräslök, rödlök, gräddfil, brynt smör och kokt potatis 110kr, stor 185kr
-
Skagenröra på Sundby´s grova, toppat med löjrom 155kr, stor 195kr
-
Carpaccio på ryggbiff med västerbottenchips, kantarellcréme, rädisor, silverlök, rucola och olivolja 155kr, stor 195kr
varmrätter
-
Bakad blomkål med brynt smör, citron- och ramslöksdressing, stekt shiitakesvamp samt morotspuré 185kr
Går att få vegansk
-
Stekt senapsmarinerad strömming med brynt smör, lingon, citron och potatispuré ärtor, citron och dillslungad potatis 185kr
-
Halstrad regnbågsforell med svensk grön sparris, hollandaisesås, pocherat ägg och dillslungad potatis 295kr
-
Baconlindad köttfärslimpa med grönpepparsås, gröna bönor, svartvinbärsgelé och rostad potatis 185kr
-
Svenskt stekt fläsk med löksås, ångad broccoli och kokt potatis 195kr
-
Sundby’s skomakarlåda 325kr
Hängmörad ryggbiff med bacon, persiljesmör, saltgurka, rödvinssky, potatismos
desserter
-
Crème brûlée 95kr
-
Kladdkaka med vispgrädde och rårörda bär 95kr
-
Rabarberpaj med vaniljsås eller vaniljglass 110kr
-
Färska jordgubbar med vispgrädde och vaniljglass 125kr
-
En kula vaniljglass toppat med varm espresso 65kr
-
Kaffegodis 45kr
3 st hemlagade små kakor
-
Hembakad chokladtryffel 25kr