Hoppa till innehåll

lunchmeny

20 - 31 maj

Smått & gott

  • Marinerade Halkidikioliver 55kr
  • Piementos di padrones 45kr
  • Tomatsallad med rödlök och olivolja 35kr
  • Blandsallad med gurka och tomat 35kr

förrätter

  • Svensk grön sparris med hyvlad parmesan, knaprig tvärnöskinka, brynt smör och machésallad 135kr, stor 195kr

    Går att få vegansk

  • Mozzarella Caprese 120kr, stor 185kr

    Färska tomater, mozzarella, olivolja, basilika

  • Skagenröra på Sundby´s grova, toppat med löjrom 155kr, stor 225kr
  • Carpaccio på ryggbiff med svensk pesto, lagrad prästost, friterad purjolök och rostade frön 155kr, stor 225kr

varmrätter

  • Citron- och saltbakad rotselleri med chilirostade kikärtor, blomkålspuré, friterad blomkålsblast och brynt smör 185kr

    Går att få vegansk

  • Panerad stekt flundra med tartarsås, lökfrästa ärtor, citron och dillslungad potatis 195kr
  • Smörstekt kolja med hollandaisesås, räkor, svensk sparris, citron och örtslungad potatis 295kr
  • BBQ-marinerad pluma från svensk gårdsgris med smörstuvad majs, skysås och rostad klyftpotatis med chimichurri 195kr
  • Köttbullar med rårörda lingon, pressgurka, gräddsås och potatismos 195kr
  • Kalvlever Anglais 225kr

    Stekt kalvlever med bacon, kapris, rödlöksringar, rödvinssås och kokt potatis

  • Sundby’s skomakarlåda 325kr

    Hängmörad ryggbiff med bacon, persiljesmör, saltgurka, rödvinssky, potatismos

desserter

  • Crème brûlée 95kr
  • Kladdkaka med vispgrädde och rårörda bär 95kr
  • Rabarberpaj med vaniljsås eller vaniljglass 110kr
  • Färska jordgubbar med vaniljglass och vispgrädde 135kr
  • En kula vaniljglass toppat med varm espresso 65kr
  • Kaffegodis 45kr

    3 st hemlagade små kakor

  • Hembakad chokladtryffel 25kr