Lunchmeny

16 november - 4 december

Förrätter

  • Trattkantarellsoppa med västerbottenkräm och krasse liten 110kr, stor 155kr

  • Skagenröra på Sundby´s grova, toppat med löjrom liten 145kr, stor 195kr
  • Gubbröra på kavring med brynt smör och riven pepparrot liten 110kr, stor 155kr

Varmrätter

  • Friterad falafel med rödbetscoleslaw, tomatsås och råris 165kr

    Vegansk

  • Panerad stekt flundra med tartarsås, citron och pommes frites 155kr
  • Stekt regnbågsforell med stuvad spenat, löjrom, citron och dillslungad potatis 250kr
  • Hjortfärsbiff med enbärsgräddsås, rönnbärsgelé, färska bönor och rostade rotfrukter 165kr
  • Stekt svenskt fläsk med löksås, sockerärtor och kokt potatis 175kr
  • Sundby´s skomakarlåda 285kr

    Svensk hängmörad ryggbiff med bacon, persiljesmör, saltgurka, rödvinssky, potatismos

Tillbehör

  • Tomatsallad, rödlök och olivolja 35kr
  • Blandsallad med tomater och gurka 35kr

Desserter

  • Crème brûlée 95kr
  • Kladdkaka med vispgrädde och rårörda bär 95kr
  • Blåbärspaj med vaniljsås eller vaniljglass 110kr
  • Moccapannacotta med salt karamell och pistaschnötter 110kr
  • En kula vaniljglass toppat med varm espresso 45kr
  • Kaffegodis 45kr

    3 st hemlagade små kakor

  • Petit Four 25kr

    Finns i olika smaker