lunchmeny

20 - 31 mars

Smått & gott

  • Marinerade Halkidikioliver 55kr
  • Piementos di padrones 45kr
  • Tomatsallad med rödlök och olivolja 35kr
  • Blandsallad med gurka och tomat 35kr

förrätter

  • Jordärtskockssoppa med friterad kapris, rostade frön och smörgåskrasse 110kr, stor 175kr

    Vegansk

  • Gubbröra på kavring med brynt smör och pepparrot 110kr, stor 175kr
  • Skagenröra på Sundby´s grova, toppat med löjrom 155kr, stor 195kr
  • Carpaccio på ryggbiff med västerbottenchips, pepparrotskräm, rädisor, rödlök och vattenkrasse 155kr, stor 195kr

varmrätter

  • Sötpotatisfalafel med avokado- och korianderkräm, picklade gulbetor, chimichurri och tomatbulgur 175kr

    Vegansk

  • Piccata på sejfilé med tomat- och kaprissås, gremoulata, citron och saffranskokt pilaffris 185kr
  • Lättrimmad, sotad skreitorsk med basilika- och vitvinsvelouté, forellrom, friterad purjolök, sockerärtor och örtslungad potatis 295kr
  • Helstekt kotlettrad från Rocklunda gård med gräddsås, saltgurka, rårörda lingon och risolépotatis 185kr
  • Boeuf bourguignon 255kr

    Rödvinsbrässerat högrev med rökt sidfläsk, champinjoner, stekt lök, persilja och potatispuré

  • Sundby’s skomakarlåda 325kr

    Hängmörad ryggbiff med bacon, persiljesmör, saltgurka, rödvinssky, potatismos

desserter

  • Crème brûlée 95kr
  • Kladdkaka med vispgrädde och rårörda bär 95kr
  • Blåbärspaj med vaniljsås eller vaniljglass 110kr
  • Vit chokladmousse med passionsfrukt, färska hallon och hackad vit choklad 110kr
  • En kula vaniljglass toppat med varm espresso 65kr
  • Kaffegodis 45kr

    3 st hemlagade små kakor

  • Hembakad chokladtryffel 25kr