Lunchmeny

21 september - 2 oktober

Förrätter

  • Västerbottengratinerad kantarelltoast på surdegsbröd liten 120kr, stor 175kr

  • Skagenröra på Sundby´s grova, toppat med löjrom liten 145kr, stor 195kr

Varmrätter

  • Höstsvamprisotto toppad med ruccola, rödbetschips och pecorino 155kr

    Går att få vegansk

  • Havets Wallenbergare med lökfrästa ärtor, citron, färskriven pepparrot och potatispuré 165kr
  • Rimmad lax med grov senapssås, citron, svartpeppar och dillstuvad potatis 190kr
  • Stekt torskfilé med kräftsås, äpple- och fänkålssallad, citron och dillslungad potatis 250kr
  • Plommonspäckad fläskkarré från Rocklunda gård med gräddsås, äppelmos, saltgurka och klyftpotatis 165kr
  • Kalvlever Anglais 185kr

    Stekt kalvlever med bacon, kapris, rödlöksringar, rödvinssås och kokt potatis

  • Sundby´s skomakarlåda 285kr

    Svensk hängmörad ryggbiff med bacon, persiljesmör, saltgurka, rödvinssky, potatismos

Tillbehör

  • Tomatsallad, rödlök och olivolja 35kr
  • Blandsallad med tomater och gurka 35kr

Desserter

  • Crème brûlée 95kr
  • Kladdkaka med vispgrädde och rårörda bär 95kr
  • Blåbärspaj med vaniljsås eller vaniljglass 110kr
  • Limecheesecake på digestivebotten med björnbärskompott 110kr
  • En kula vaniljglass toppat med varm espresso 45kr
  • Kaffegodis 45kr

    3 st hemlagade små kakor

  • Petit Four 25kr

    Finns i olika smaker