lunchmeny

22 MAJ - 2 JUNI

Smått & gott

  • Marinerade Halkidikioliver 55kr
  • Piementos di padrones 45kr
  • Tomatsallad med rödlök och olivolja 35kr
  • Blandsallad med gurka och tomat 35kr

förrätter

  • Svensk vit sparris med parmesanost, pinjenötter, machésallad och brynt smör 110kr, stor 185kr

    Går att få vegansk

  • Matjessill med ägg, gräslök, rödlök, gräddfil, brynt smör och kokt potatis 110kr, stor 185kr
  • Skagenröra på Sundby´s grova, toppat med löjrom 155kr, stor 195kr
  • Carpaccio på ryggbiff med västerbottenchips, kantarellcréme, rädisor, silverlök, rucola och olivolja 155kr, stor 195kr

varmrätter

  • Bakad blomkål med brynt smör, citron- och ramslöksdressing, stekt shiitakesvamp samt morotspuré 185kr

    Går att få vegansk

  • Stekt senapsmarinerad strömming med brynt smör, lingon, citron och potatispuré ärtor, citron och dillslungad potatis 185kr
  • Halstrad regnbågsforell med svensk grön sparris, hollandaisesås, pocherat ägg och dillslungad potatis 295kr
  • Baconlindad köttfärslimpa med grönpepparsås, gröna bönor, svartvinbärsgelé och rostad potatis 185kr
  • Svenskt stekt fläsk med löksås, ångad broccoli och kokt potatis 195kr
  • Sundby’s skomakarlåda 325kr

    Hängmörad ryggbiff med bacon, persiljesmör, saltgurka, rödvinssky, potatismos

desserter

  • Crème brûlée 95kr
  • Kladdkaka med vispgrädde och rårörda bär 95kr
  • Rabarberpaj med vaniljsås eller vaniljglass 110kr
  • Färska jordgubbar med vispgrädde och vaniljglass 125kr
  • En kula vaniljglass toppat med varm espresso 65kr
  • Kaffegodis 45kr

    3 st hemlagade små kakor

  • Hembakad chokladtryffel 25kr