Hoppa till innehåll

lunchmeny

26 februari - 8 mars

Smått & gott

  • Marinerade Halkidikioliver 55kr
  • Piementos di padrones 45kr
  • Tomatsallad med rödlök och olivolja 35kr
  • Blandsallad med gurka och tomat 35kr

förrätter

  • Rotfruktssoppa med saffran och chili toppad med aioli och jordärtskockschips 120kr, stor 185kr

    Vegansk

  • Chevré Chaud liten 110kr, stor 175kr

    Rostade betor med stekt getost, rucola, honung och valnötter

  • Skagenröra på Sundby´s grova, toppat med löjrom 155kr, stor 225kr
  • Carpaccio på ryggbiff med parmesankräm, pinjenötter, rucola, rädisor och riven parmesan 155kr, stor 225kr

varmrätter

  • Bakad spetskål med gremoulata, rostad mandel, brynt smör, stekt svamp och rostad rotselleripuré 185kr

    Går att få vegansk

  • Piccata på torsk med tomatsås, persiljemarinerade rotfrukter och buljongkokt ris 205kr
  • Lättrimmad halstrad skreitorsk med körvelhollandaise, pocherat ägg, dillrostade morötter och örtslungad potatis 345kr
  • Svensk helstekt benfri kotlettrad med portvinsstuvade champinjoner, saltgurka och råstekt potatis 195kr
  • Köttbullar med rårörda lingon, pressgurka, gräddsås och potatismos 195kr
  • Svenskt fläsklägg med Sundbys sötstarka senap, persiljebuljong och rotmos 225kr
  • Sundby’s skomakarlåda 325kr

    Hängmörad ryggbiff med bacon, persiljesmör, saltgurka, rödvinssky, potatismos

desserter

  • Crème brûlée 95kr
  • Kladdkaka med vispgrädde och rårörda bär 95kr
  • Äppelpaj med vaniljsås eller vaniljglass 110kr
  • Citronkaka med vaniljglass, varma hjortron och havrecrunch 125kr
  • En kula vaniljglass toppat med varm espresso 65kr
  • Kaffegodis 45kr

    3 st hemlagade små kakor

  • Hembakad chokladtryffel 25kr