lunchmeny
25 SEPTEMBER - 6 OKTOBER
Smått & gott
-
Marinerade Halkidikioliver 55kr
-
Piementos di padrones 45kr
-
Tomatsallad med rödlök och olivolja 35kr
-
Blandsallad med gurka och tomat 35kr
förrätter
-
Trattkantarellsoppa med västerbottenkräm och krasse (gjord på svenska kantareller) 120kr, stor 185kr
Går att få vegansk
-
Chevré Chaud 110kr, stor 165kr
Varma rödbetor med stekt getost, valnötter, rucola och honung
-
Skagenröra på Sundby´s grova, toppat med löjrom 155kr, stor 220kr
-
Carpaccio på ryggbiff med västerbottenchips, kantarellcréme, rädisor, silverlök, rucola och olivolja 155kr, stor 195kr
varmrätter
-
Smörstekt gnocchi med rostad pumpa, portabellosvamp, spenat, ricotta och rostade frön 185kr
Går att få vegansk
-
Stekt lubbfilé med rödbetspuré, kaprisbär, pepparrot brynt smör, citron och dillslungad potatis 195kr
-
Smörstekt bergstunga med stekta champinjoner, bacon, persilja, vitvinssås och potatisstomp med västerbottenost 295kr
-
Cornflakespanerat majskycklingbröst med tzatziki, sockerärtor, vinsky och friterad klyftpotatis 195kr
-
Köttbullar med rårörda lingon, pressgurka, gräddsås och potatismos 185kr
-
Svensk oxbringa med pepparrotssås, riven pepparrot, ångad broccoli och rotmos 225kr
-
Sundby’s skomakarlåda 325kr
Hängmörad ryggbiff med bacon, persiljesmör, saltgurka, rödvinssky, potatismos
desserter
-
Crème brûlée 95kr
-
Kladdkaka med vispgrädde och rårörda bär 95kr
-
Äppelpaj med vaniljsås eller vaniljglass 110kr
-
Cheesecake med digistive crumble samt rabarber- och hallonkompott 110kr
-
En kula vaniljglass toppat med varm espresso 65kr
-
Kaffegodis 45kr
3 st hemlagade små kakor
-
Hembakad chokladtryffel 25kr