lunchmeny
10 - 28 februari
Smått & gott
- Marinerade Halkidikioliver 55kr
- Piementos di padrones 45kr
- Tomatsallad med rödlök och olivolja 35kr
- Blandsallad med gurka och tomat 35kr
förrätter
- Jordärtskockssoppa med krasse och baconströssel 130kr, stor 195kr
Går att få vegansk
- Chèvre Chaud 130kr, stor 195kr
Varma rödbetor med stekt getost, rucola, rödlök, honung och valnötter
- Skagenröra på Sundby´s grova, toppat med löjrom 155kr, stor 225kr
- Carpaccio på ryggbiff med kaprisbär, pecorino, friterad grönkål, rödlök och örtkräm 155kr, stor 225kr
varmrätter
- Sötpotatisfalafel med avokadodipp, syrlig tomatsallad, sotad lime och quinoa med färska örter 195kr
Vegansk
- Stekt koljafilé med ägg- och persiljesås, räkor, pepparrot, citron och dillslungad potatis 210kr
- Stekt kungsfisk med smörfräst fänkål, vitvinssås, sikrom, citron, dillolja och vinkokta betor 345kr
- Cornflakespanerad majskyckling med körvelaioli, vinsky, gröna bönor och klyftpotatis 195kr
- Köttbullar med rårörda lingon, pressgurka, gräddsås och potatismos 195kr
- Wallenbergare med rårörda lingon, lökfrästa ärtor, brynt smör och potatispuré 255kr
- Sundby’s skomakarlåda 325kr
Hängmörad ryggbiff med bacon, persiljesmör, saltgurka, rödvinssky, potatismos
desserter
- Crème brûlée 95kr
- Kladdkaka med vispgrädde och rårörda bär 95kr
- Äppelpajpaj med vaniljsås eller vaniljglass 110kr
- Moccamousse med mintchokladsås, inkokta päron, kaksmulor och vispgrädde 145kr
- En kula vaniljglass toppat med varm espresso 65kr
- Kaffegodis 45kr
3 st hemlagade små kakor
- Hembakad chokladtryffel 25kr