Hoppa till innehåll

lunchmeny

8 - 19 april

Smått & gott

  • Marinerade Halkidikioliver 55kr
  • Piementos di padrones 45kr
  • Tomatsallad med rödlök och olivolja 35kr
  • Blandsallad med gurka och tomat 35kr

förrätter

  • Spenatsoppa med örtolja, pocherat ägg och baconströssel 120kr, stor 185kr

    Går att få vegansk

  • Gubbröra på stekt kavring med hackad rödlök, gräslök, pepparrot och brynt smör liten 120kr, stor 185kr

  • Skagenröra på Sundby´s grova, toppat med löjrom 155kr, stor 225kr
  • Carpaccio på ryggbiff med svensk pesto, lagrad prästost, friterad purjolök och rostade frön 155kr, stor 225kr

varmrätter

  • Svampfyllda kroppkakor med brynt smör, rårörda lingon och stekta champinjoner 185kr

    Går att få vegansk

  • Stekt sejfilé med blomkålspuré, brynt smör, räkor, kapris, pepparrot och örtslungad potatis 195kr
  • Krämig fisk- och skaldjursgryta med saffran, rotfrukter, chiliolja och sockerärtor 245kr

    Serveras med vitlöksbröd

  • Halstrad röding med ramslöksemulsion, picklade rädisor, vattenkrasse, örtolja samt smör- och vitvinskokta betor 325kr

  • Baconlindad köttfärslimpa med pepparsås, svartvinbärsgelé, ångad broccoli och timjanrostade rotfrukter 195kr

  • Köttbullar med rårörda lingon, pressgurka, gräddsås och potatismos 195kr
  • Sundby’s skomakarlåda 325kr

    Hängmörad ryggbiff med bacon, persiljesmör, saltgurka, rödvinssky, potatismos

desserter

  • Crème brûlée 95kr
  • Kladdkaka med vispgrädde och rårörda bär 95kr
  • Äppelpaj med vaniljsås eller vaniljglass 110kr
  • Vit chokladmousse med lemoncurd, maränger och färska bär 125kr
  • En kula vaniljglass toppat med varm espresso 65kr
  • Kaffegodis 45kr

    3 st hemlagade små kakor

  • Hembakad chokladtryffel 25kr