Hoppa till innehåll

lunchmeny

10 - 28 februari

Smått & gott

  • Marinerade Halkidikioliver 55kr
  • Piementos di padrones 45kr
  • Tomatsallad med rödlök och olivolja 35kr
  • Blandsallad med gurka och tomat 35kr

förrätter

  • Jordärtskockssoppa med krasse och baconströssel 130kr, stor 195kr

    Går att få vegansk

  • Chèvre Chaud 130kr, stor 195kr

    Varma rödbetor med stekt getost, rucola, rödlök, honung och valnötter

  • Skagenröra på Sundby´s grova, toppat med löjrom 155kr, stor 225kr
  • Carpaccio på ryggbiff med kaprisbär, pecorino, friterad grönkål, rödlök och örtkräm 155kr, stor 225kr

varmrätter

  • Sötpotatisfalafel med avokadodipp, syrlig tomatsallad, sotad lime och quinoa med färska örter 195kr

    Vegansk

  • Stekt koljafilé med ägg- och persiljesås, räkor, pepparrot, citron och dillslungad potatis 210kr
  • Stekt kungsfisk med smörfräst fänkål, vitvinssås, sikrom, citron, dillolja och vinkokta betor 345kr
  • Cornflakespanerad majskyckling med körvelaioli, vinsky, gröna bönor och klyftpotatis 195kr

  • Köttbullar med rårörda lingon, pressgurka, gräddsås och potatismos 195kr
  • Wallenbergare med rårörda lingon, lökfrästa ärtor, brynt smör och potatispuré 255kr
  • Sundby’s skomakarlåda 325kr

    Hängmörad ryggbiff med bacon, persiljesmör, saltgurka, rödvinssky, potatismos

desserter

  • Crème brûlée 95kr
  • Kladdkaka med vispgrädde och rårörda bär 95kr
  • Äppelpajpaj med vaniljsås eller vaniljglass 110kr
  • Moccamousse med mintchokladsås, inkokta päron, kaksmulor och vispgrädde 145kr
  • En kula vaniljglass toppat med varm espresso 65kr
  • Kaffegodis 45kr

    3 st hemlagade små kakor

  • Hembakad chokladtryffel 25kr