lunchmeny
22 - 26 juli
Smått & gott
- Marinerade Halkidikioliver 55kr
- Piementos di padrones 45kr
- Caesarsallad med brödkrutonger 45kr
- Tomatsallad med rödlök och olivolja 35kr
- Blandsallad med gurka och tomat 35kr
förrätter
- Gazpacho gjord på färska tomater med färsk chili, basilika, krutonger och limekräm 120kr, stor 185kr
Vegansk
- Matjessill med ägg, hackad rödlök, gräslök, gräddfil, brynt smör och krossad färskpotatis 130kr, stor 195kr
- Skagenröra på Sundby´s grova, toppat med löjrom 155kr, stor 225kr
- Carpaccio på ryggbiff med parmesankräm, pinjenötter, rucola, olivolja och finriven parmesanost 155kr, stor 225kr
varmrätter
- Sötpotatisfalafel med limemarinerad kålsallad, körvelaioli och tomatiserad bulgur 185kr
Vegansk
- Parmesan- och pankopanerad flundra med citron- och kaprismajonnäs, vaxbönor och örtslungad färskpotatis 195kr
- Hemrimmad lax med grov senapssås, svartpeppar, citron och dillstuvad potatis 265kr
- Stekt regnbågsforell med sandefjordssås, sikrom, smörstekt babyspenat, citron, dillolja och kokt färskpotatis 325kr
- Sundbys Caesarsallad 225kr
Majskycklingbröst med bacon, parmesanost, romansallad, rödlök, krutonger och körsbärstomater
- Rosastekt kalvtritip med chipotlemajonnäs, vinsky, smörad majskolv samt friterad sötpotatis med lime och persilja 210kr
- Köttbullar med rårörda lingon, pressgurka, gräddsås och potatismos 195kr
- Sundby’s skomakarlåda 325kr
Hängmörad ryggbiff med bacon, persiljesmör, saltgurka, rödvinssky, potatismos
desserter
- Crème brûlée 95kr
- Kladdkaka med vispgrädde och rårörda bär 95kr
- Rabarberpaj med vaniljsås eller vaniljglass 110kr
- Färska svenska jordgubbar med vaniljglass och vispgrädde 135kr
- En kula vaniljglass toppat med varm espresso 65kr
- Kaffegodis 45kr
3 st hemlagade små kakor
- Hembakad chokladtryffel 25kr