Lunchmeny

26 september - 7 oktober

Förrätter

  • Kantarelltoast 195kr

    Västerbotten- och persiljestuvade svenska kantareller på surdegsbröd

  • Pumpasoppa med limekräm och färsk chili liten 110kr, stor 155kr

    Vegansk

  • Skagenröra på Sundby´s grova, toppat med löjrom liten 155kr, stor 195kr
  • Carpaccio på ryggbiff med västerbottenchips, pepparrotskräm, rädisor, rödlök och vattenkrasse liten 155kr, stor 195kr

Varmrätter

  • Cornflakespanerade rödbetsbiffar med ingefära, dragondipp, hummus och rostade rotfrukter 175kr

    Vegansk

  • Panerad stekt flundrafilé med curryremoulade, lökfrästa ärtor, citron och dillslungad potatis 185kr
  • Halstrad röding med vitvinssås, löjrom, sockerärtssallad, dillolja, citron samt smörslungade betor och potatis 295kr
  • Helstekt fläskkarré från Rocklunda gård med rostad majssås, smörslungad majskolv, baconfrästa haricôts vertes och rostad potatis 185kr

  • Raggmunkar med stekt fläsk och rårörda lingon 195kr
  • Sundby´s skomakarlåda 325kr

    Hängmörad ryggbiff med bacon, persiljesmör, saltgurka, rödvinssky, potatismos

Tillbehör

  • Tomatsallad, rödlök och olivolja 35kr
  • Blandsallad med tomater och gurka 35kr

Desserter

  • Crème brûlée 95kr
  • Kladdkaka med vispgrädde och rårörda bär 95kr
  • Fläderpannacotta med krusbärssås och hackad vit choklad 110kr
  • Blåbärspaj med vaniljsås eller vaniljglass 110kr
  • En kula vaniljglass toppat med varm espresso 65kr
  • Kaffegodis 45kr

    3 st hemlagade små kakor

  • Hembakad chokladtryffel 25kr