Lunchmeny

12 - 23 april

Förrätter

  • Rödbets- och ingefärssoppa med ostkräm och körvel liten 95kr, stor 155kr

    Går att få vegansk

  • Skagenröra på Sundby´s grova, toppat med löjrom liten 145kr, stor 195kr
  • Matjessill med gräddfil, brynt smör, hackad rödlök, gräslök och krossad potatis liten 110kr, stor 165kr

  • Kalvcarpaccio med parmesankräm, rädisor, bärkapris och smörstekt bröd 130kr

Varmrätter

  • Råraka med pankofriterad tofu, limemarinerade svarta bönor, stekt broccoli och korianderdressing 165kr

    Vegansk

  • Friterad panerad kolja med lökfrästa ärtor, curryremoulad, citron och pommes frites 175kr
  • Smörstekt Hjälmaregös med ramslökssås, pocherat ägg, bakad fänkål och dillslungad potatis 265kr
  • Flankstek med rostad majssås, smörslungad majskolv, baconfrästa hairicôts vertes och klyftpotatis 175kr
  • Wallenbergare med ärtor, lingon, brynt smör och potatispuré 190kr
  • Sundby´s skomakarlåda 285kr

    Svensk hängmörad ryggbiff med bacon, persiljesmör, saltgurka, rödvinssky, potatismos

Tillbehör

  • Tomatsallad, rödlök och olivolja 35kr
  • Blandsallad med tomater och gurka 35kr

Desserter

  • Crème brûlée 95kr
  • Kladdkaka med vispgrädde och rårörda bär 95kr
  • Äppelpaj med vaniljsås eller vaniljglass 110kr
  • Fläder- och jordgubbssorbet med flädersaftsås och mynta 110kr

    Vegansk

  • En kula vaniljglass toppat med varm espresso 45kr
  • Kaffegodis 45kr

    3 st hemlagade små kakor

  • Hembakad chokladtryffel 25kr
  • Petit Four 25kr

    Finns i olika smaker