Lunchmeny

15 - 30 november

Förrätter

  • Kantarellsoppa med västerbottenkräm och krasse liten 110kr, stor 165kr

    Går att få vegansk – Då med havregrädde och vegansk ost

  • Skagenröra på Sundby´s grova, toppat med löjrom liten 145kr, stor 195kr
  • Gravad lax med hovmästarsås, rödlök, gräslök, citron och smörstekt bröd liten 125kr, stor 165kr

  • Carpaccio på svensk ryggbiff med parmesanchips, basilikakräm, rostade pinjenötter, olivolja och svartpeppar 135kr

Varmrätter

  • Bakad blomkål med pumpapuré, brynt smör, soyastekta morötter och rostad mandel 165kr

    Går att få vegansk

  • Pankofriterad flundra med curryremoulad, lökfrästa ärtor, citron och örtslungad potatis 165kr
  • Stekt regnbågsforell med vitvinsstuvad savoykål, råhyvlad blomkål, dillolja, citron och potatisstomp med västerbottenost 250kr
  • Kalvfärsbiff med champinjonsås, svartvinbärsgelé, inlagd gurka och stekt potatis 175kr
  • Stekt fläsk med löksås, sockerärtor och kokt potatis 175kr
  • Sundby´s skomakarlåda 295kr

    Svensk hängmörad ryggbiff med bacon, persiljesmör, saltgurka, rödvinssky, potatismos

Tillbehör

  • Tomatsallad, rödlök och olivolja 35kr
  • Blandsallad med tomater och gurka 35kr

Desserter

  • Crème brûlée 95kr
  • Kladdkaka med vispgrädde och rårörda bär 95kr
  • Chokladmousse med hackade nötter, blåbär och vispgrädde 120kr

    Går att få vegansk

  • Vaniljpannacotta med jordgubbssås och hackad vit choklad 110kr
  • En kula vaniljglass toppat med varm espresso 65kr
  • Kaffegodis 45kr

    3 st hemlagade små kakor

  • Hembakad chokladtryffel 25kr
  • Petit Four, finns i olika smaker 25kr