Lunchmeny

8 - 19 augusti

Förrätter

  • Mozzarella Caprese på svenska vikentomater med liten buffelmozzarella, rödlök, olivolja och färsk basilika liten 125kr, stor 165kr
  • Chevré Chaud liten 125kr, stor 165kr

    Varma rödbetor med stekt getost, rucola, honung, rödlök och rostade pinjenötter

  • Skagenröra på Sundby´s grova, toppat med löjrom liten 155kr, stor 195kr
  • Carpaccio på ryggbiff med parmesanchips, Karl- johansvampskräm, rädisor och vattenkrasse liten 155kr, stor 195kr

Varmrätter

  • Smörstekt potatisgnocchi med ostronskivling, färsk spenat, ricotta och rostade frön 175kr

    Går att få vegansk

  • Havets Wallenbergare med brynt smör, pepparrot, lökfrästa ärtor, citron och potatispuré 185kr
  • Hemrimmad lax med grov senapssås, citron och dillstuvad potatis 245kr
  • Halstrad regnbågsforell med löjromsås, dillolja, smörfrästa bönor dillslungad färskpotatis 295kr
  • Panerad fläskschnitzel fylld med mozzarella, salami och basilika, serveras med vinsky, örtsmör, ångad broccoli och stekt potatis 185kr
  • Sundbys Caesarsallad 195kr

    Majskyckling, bacon, parmesanost, krutonger, körsbärstomater, romansallad, rödlök och Caesardressing

  • Sundby´s skomakarlåda 325kr

    Hängmörad ryggbiff med bacon, persiljesmör, saltgurka, rödvinssky, potatismos

Tillbehör

  • Tomatsallad, rödlök och olivolja 35kr
  • Blandsallad med tomater och gurka 35kr

Desserter

  • Crème brûlée 95kr
  • Kladdkaka med vispgrädde och rårörda bär 95kr
  • Färska jordgubbar med vispgrädde och vaniljglass 130kr
  • Cheesecake med hallon- och rabarberkompott 110kr
  • En kula vaniljglass toppat med varm espresso 65kr
  • Kaffegodis 45kr

    3 st hemlagade små kakor

  • Hembakad chokladtryffel 25kr