lunchmeny
20 - 31 mars
Smått & gott
-
Marinerade Halkidikioliver 55kr
-
Piementos di padrones 45kr
-
Tomatsallad med rödlök och olivolja 35kr
-
Blandsallad med gurka och tomat 35kr
förrätter
-
Jordärtskockssoppa med friterad kapris, rostade frön och smörgåskrasse 110kr, stor 175kr
Vegansk
-
Gubbröra på kavring med brynt smör och pepparrot 110kr, stor 175kr
-
Skagenröra på Sundby´s grova, toppat med löjrom 155kr, stor 195kr
-
Carpaccio på ryggbiff med västerbottenchips, pepparrotskräm, rädisor, rödlök och vattenkrasse 155kr, stor 195kr
varmrätter
-
Sötpotatisfalafel med avokado- och korianderkräm, picklade gulbetor, chimichurri och tomatbulgur 175kr
Vegansk
-
Piccata på sejfilé med tomat- och kaprissås, gremoulata, citron och saffranskokt pilaffris 185kr
-
Lättrimmad, sotad skreitorsk med basilika- och vitvinsvelouté, forellrom, friterad purjolök, sockerärtor och örtslungad potatis 295kr
-
Helstekt kotlettrad från Rocklunda gård med gräddsås, saltgurka, rårörda lingon och risolépotatis 185kr
-
Boeuf bourguignon 255kr
Rödvinsbrässerat högrev med rökt sidfläsk, champinjoner, stekt lök, persilja och potatispuré
-
Sundby’s skomakarlåda 325kr
Hängmörad ryggbiff med bacon, persiljesmör, saltgurka, rödvinssky, potatismos
desserter
-
Crème brûlée 95kr
-
Kladdkaka med vispgrädde och rårörda bär 95kr
-
Blåbärspaj med vaniljsås eller vaniljglass 110kr
-
Vit chokladmousse med passionsfrukt, färska hallon och hackad vit choklad 110kr
-
En kula vaniljglass toppat med varm espresso 65kr
-
Kaffegodis 45kr
3 st hemlagade små kakor
-
Hembakad chokladtryffel 25kr