Lunchmeny

25 maj - 5 juni

Förrätter

  • Grön sparris med brynt smör, parmesan, pinjenötter och machèsallad 110kr

    Går att få vegansk, då med friterad kapris istället för parmesan

  • Skagenröra på Sundby´s grova, toppat med löjrom liten 145kr, stor 195kr

Varmrätter

  • Soyafärsspett kryddade med spiskummin och vitlök, serveras med aivaremulsion, stekt broccoli och kryddigt råris 155kr
  • Havets Wallenbergare med brynt smör, lökfrästa ärtor, pepparrot och potatispuré 155kr
  • Rimmad lax med grov senapssås, citron, svartpeppar och dillstuvad potatis 190kr
  • Stekt torskrygg med grön sparris, hollandaisesås, pocherat ägg, citron och dillslungad färskpotatis 270kr
  • Nattbakat högrev med picklad lök, dragonmajonnäs, vinsky och sötpotatis pommes 165kr
  • Sundbys Caesarsallad 180kr

    Stekt majskycklingbröst med bacon, krutonger, parmesanost, romansallad, caesardressing, rödlök och körsbärstomater

  • Sundby´s skomakarlåda 285kr

    Svensk hängmörad ryggbiff med bacon, persiljesmör, saltgurka, rödvinssky, potatismos

Tillbehör

  • Tomatsallad, rödlök och olivolja 35kr
  • Blandsallad med tomater och gurka 35kr

Desserter

  • Crème brûlée 95kr
  • Kladdkaka med vispgrädde och rårörda bär 95kr
  • Rabarberpaj med vaniljsås eller vaniljglass 110kr
  • Färska limemarinerade jordgubbar med vaniljglass och vispgrädde 120kr
  • En kula vaniljglass toppat med varm espresso 45kr
  • Kaffegodis 45kr

    3 st hemlagade små kakor

  • Petit Four 25kr

    Finns i olika smaker