Lunchmeny

11 januari - 1 februari

Förrätter

  • Rödbetssoppa med getostkräm, körvel och rostade frön liten 110kr, stor 165kr

    Går att få vegansk

  • Skagenröra på Sundby´s grova, toppat med löjrom liten 145kr, stor 195kr
  • Pocherat ägg med aioli, rökt lax, spenat och smörstekt bröd liten 110kr, stor 185kr

  • Oxfilécarpaccio med västerbottenkrisp, rostade pinjenötter, ruccola, örtkräm och inlagd shiitakesvamp 135kr

Varmrätter

  • Pankofriterad tofu med wasabikräm, lime och ljummen glasnudelwook 165kr

    Vegansk

  • Panerad laxschnitzel i stekt focaccia med avokadokräm, myntatzatsiki, gurksallad och sesamfriterad klyftpotatis 175kr
  • Stekt rödingfilé med blåmusselfrikassé, dillolja, forellrom och vattenkrasse 275kr
  • Hjortfärsbiff med rönnbärsgelé, pepparsås och rostade rotfrukter 175kr
  • Boeuf Bourguignon 210kr

    Mustig högrevsgryta med rödvin, rökt sidfläsk och champinjoner. Serveras med potatispuré.

  • Sundby´s skomakarlåda 295kr

    Svensk hängmörad ryggbiff med bacon, persiljesmör, saltgurka, rödvinssky, potatismos

Tillbehör

  • Tomatsallad, rödlök och olivolja 35kr
  • Blandsallad med tomater och gurka 35kr

Desserter

  • Crème brûlée 95kr
  • Kladdkaka med vispgrädde och rårörda bär 95kr
  • Vaniljparfait med varm hjortronsylt samt mandel- och karamellkrisp 120kr
  • En kula vaniljglass toppat med varm espresso 65kr
  • Kaffegodis 45kr

    3 st hemlagade små kakor

  • Hembakad chokladtryffel 25kr
  • Petit Four, finns i olika smaker 25kr