Lunchmeny

21 november - 2 december

Förrätter

  • Trattkantarellsoppa med västerbottenkräm och krasse liten 110kr, stor 175kr

    Går att få vegansk

  • Gubbröra på kavring med brynt smör och pepparrot liten 110kr, stor 165kr

  • Skagenröra på Sundby´s grova, toppat med löjrom liten 155kr, stor 195kr
  • Carpaccio på ryggbiff med västerbottenchips, pepparrotskräm, rädisor, rödlök och vattenkrasse liten 155kr, stor 195kr

Varmrätter

  • Soyafärsbullar med gräddsås, pressgurka, lingon och potatispuré 175kr

    Vegansk

  • Ört- och parmesanpanerad torskfilé med kapris- och dillkräm, sockerärtor och kokt potatis 185kr
  • Fisk- och skaldjursgryta med fänkål och chili 225kr

    Serveras med aioli och vitlöksbröd

  • Stekt regnbågsforell med vitvinssås, dillolja, sockerärtssallad, sikrom och potatisstomp med västerbottenost 295kr

  • Helstekt svensk fläskkarré med portvinsstuvade champinjoner, svartvinbärsgelé och risolépotatis 175kr
  • Sundby´s skomakarlåda 325kr

    Hängmörad ryggbiff med bacon, persiljesmör, saltgurka, rödvinssky, potatismos

Tillbehör

  • Tomatsallad, rödlök och olivolja 35kr
  • Blandsallad med tomater och gurka 35kr

Desserter

  • Crème brûlée 95kr
  • Kladdkaka med vispgrädde och rårörda bär 95kr
  • Blåbärspaj med vaniljsås eller vaniljglass 110kr
  • Vit chokladmousse med passionsfrukt, färska hallon och hackad vit choklad 110kr
  • En kula vaniljglass toppat med varm espresso 65kr
  • Kaffegodis 45kr

    3 st hemlagade små kakor

  • Hembakad chokladtryffel 25kr