lunchmeny
9 - 20 september
Smått & gott
- Marinerade Halkidikioliver 55kr
- Piementos di padrones 45kr
- Tomatsallad med rödlök och olivolja 35kr
- Blandsallad med gurka och tomat 35kr
förrätter
- Västerbottengratinerad kantarelltoast (svenska kantareller) på smörstekt surdegsbröd 210kr
- Gubbröra på grovt bröd med brynt smör, hackad lök och gräslök samt riven pepparrot 130kr, stor 195kr
- Skagenröra på Sundby´s grova, toppat med löjrom 155kr, stor 225kr
- Carpaccio på ryggbiff med parmesankräm, pinjenötter, rucola, olivolja och finriven parmesanost 155kr, stor 225kr
varmrätter
- Kantarellrisotto på svenska kantareller med västerbottenchips och örtdressing 195kr
Går att få vegansk
- Havets Wallenbergare med lökfrästa ärtor, brynt smör, riven pepparrot, citron och potatispuré 195kr
- Hemrimmad lax med grov senapssås, svartpeppar, citron och dillstuvad potatis 265kr
- Torskrygg med citronsås, knaperstekt chorizo, örtslungade vaxbönor och potatisstomp 345kr
- Helstekt benfri kotlettrad med rödvinssås, Café de Parissmör, stekt broccoli och risolépotatis 195kr
- Köttbullar med rårörda lingon, pressgurka, gräddsås och potatismos 195kr
- Sundby’s skomakarlåda 325kr
Hängmörad ryggbiff med bacon, persiljesmör, saltgurka, rödvinssky, potatismos
desserter
- Crème brûlée 95kr
- Kladdkaka med vispgrädde och rårörda bär 95kr
- Blåbärspaj med vaniljsås eller vaniljglass 110kr
- Mjölkchokladpannacotta med mango- och apelsinsås samt färska bär 125kr
- En kula vaniljglass toppat med varm espresso 65kr
- Kaffegodis 45kr
3 st hemlagade små kakor
- Hembakad chokladtryffel 25kr