Hoppa till innehåll

lunchmeny

22 - 26 juli

Smått & gott

  • Marinerade Halkidikioliver 55kr
  • Piementos di padrones 45kr
  • Caesarsallad med brödkrutonger 45kr
  • Tomatsallad med rödlök och olivolja 35kr
  • Blandsallad med gurka och tomat 35kr

förrätter

  • Gazpacho gjord på färska tomater med färsk chili, basilika, krutonger och limekräm 120kr, stor 185kr

    Vegansk

  • Matjessill med ägg, hackad rödlök, gräslök, gräddfil, brynt smör och krossad färskpotatis 130kr, stor 195kr

  • Skagenröra på Sundby´s grova, toppat med löjrom 155kr, stor 225kr
  • Carpaccio på ryggbiff med parmesankräm, pinjenötter, rucola, olivolja och finriven parmesanost 155kr, stor 225kr

varmrätter

  • Sötpotatisfalafel med limemarinerad kålsallad, körvelaioli och tomatiserad bulgur 185kr

    Vegansk

  • Parmesan- och pankopanerad flundra med citron- och kaprismajonnäs, vaxbönor och örtslungad färskpotatis 195kr
  • Hemrimmad lax med grov senapssås, svartpeppar, citron och dillstuvad potatis 265kr
  • Stekt regnbågsforell med sandefjordssås, sikrom, smörstekt babyspenat, citron, dillolja och kokt färskpotatis 325kr

  • Sundbys Caesarsallad 225kr

    Majskycklingbröst med bacon, parmesanost, romansallad, rödlök, krutonger och körsbärstomater

  • Rosastekt kalvtritip med chipotlemajonnäs, vinsky, smörad majskolv samt friterad sötpotatis med lime och persilja 210kr
  • Köttbullar med rårörda lingon, pressgurka, gräddsås och potatismos 195kr
  • Sundby’s skomakarlåda 325kr

    Hängmörad ryggbiff med bacon, persiljesmör, saltgurka, rödvinssky, potatismos

desserter

  • Crème brûlée 95kr
  • Kladdkaka med vispgrädde och rårörda bär 95kr
  • Rabarberpaj med vaniljsås eller vaniljglass 110kr
  • Färska svenska jordgubbar med vaniljglass och vispgrädde 135kr
  • En kula vaniljglass toppat med varm espresso 65kr
  • Kaffegodis 45kr

    3 st hemlagade små kakor

  • Hembakad chokladtryffel 25kr