Hoppa till innehåll

lunchmeny

25 augusti - 5 september

Smått & gott

  • Marinerade Halkidikioliver 75kr
  • Piementos di padrones 55kr
  • Caesarsallad med brödkrutonger 55kr
  • Tomatsallad med rödlök och olivolja 45kr
  • Blandsallad med gurka och tomat 45kr

förrätter

  • Västerbottengratinerad kantarelltoast på svenska kantareller, serveras på surdegsbröd 210kr

    Går att få vegansk

  • Matjessill med hackat ägg, gräddfil, rödlök, gräslök, brynt smör och krossad potatis 145kr, stor 195kr

  • Skagenröra på Sundby´s grova, toppat med löjrom 170kr, stor 250kr
  • Carpaccio på ryggbiff med parmesankräm, friterad grönkål, pinjenötter, rucola, parmesanost och olivolja 155kr, stor 245kr

varmrätter

  • Kantarellrisotto gjord på svenska kantareller, toppad med persiljedressing, späd bladsallad och västerbottencrunch 195kr

    Går att få vegansk

  • Panerad stekt spätta med curryremoulad, lökfrästa ärtor, citron och dillslungad färskpotatis 210kr
  • Hemrimmad lax med grov senapssås, citron och dillstuvad potatis 275kr
  • Halstrad rödingfilé med blåmusselskum, sockerärtssallad, forellrom, örtolja och vinkokta betor 365kr

  • Sundbys Caesarsallad 245kr

    Majskycklingbröst med bacon, romansallad, caesardressing, parmesanost, rödlök och körsbärstomater och krutonger

  • Helstekt fläskkarré från Rocklunda gård med rostad majssås, majskolv, baconfrästa haricôts verts och friterad klyftpotatis 210kr
  • Köttbullar med rårörda lingon, pressgurka, gräddsås och potatismos 210kr
  • Sundby’s skomakarlåda 375kr

    Utskuren ryggbiff med bacon, persiljesmör, saltgurka, rödvinssky, potatismos

desserter

  • Crème brûlée 95kr
  • Kladdkaka med vispgrädde och rårörda bär 95kr
  • Äppelpaj med vaniljsås eller vaniljglass 110kr
  • Jordgubbar med vispgrädde och vaniljglass 135kr
  • En kula vaniljglass toppat med varm espresso 65kr
  • Kaffegodis 45kr

    3 st hemlagade små kakor

  • Hembakad chokladtryffel 25kr