Hoppa till innehåll

lunchmeny

6 - 17 oktober

Smått & gott

  • Marinerade Halkidikioliver 75kr
  • Piementos di padrones 55kr
  • Tomatsallad med rödlök och olivolja 45kr
  • Blandsallad med gurka och tomat 45kr

förrätter

  • Chèvre Chaud 145kr, stor 195kr

    Stekt getost med honung, valnötter, rucola och rostade rödbetor

  • Trattkantarellsoppa med västerbottenkräm och krasse 145kr, stor 195kr

    Går att få vegansk

  • Skagenröra på Sundby´s grova, toppat med löjrom 170kr, stor 250kr
  • Carpaccio på ryggbiff med västerbottenkrisp, ostkräm, blåbär och inlagda kantareller 155kr, stor 245kr

varmrätter

  • Bakad spetskål med svampragu, rostad rotselleripuré, syrlig persiljedressing och rostade hasselnötter 195kr

    Går att få vegansk

  • Fiskpiccata med tomatsås, gremoulata, citron och buljongkokt ris 210kr
  • Fisk- och skaldjursgryta med fänkål och chili 275kr

    Serveras med aioli och vitlöksbröd

  • Helstekt benfri kotlettrad från Rocklunda gård med pepparsås, färska bönor och friterad potatis 210kr
  • Köttbullar med rårörda lingon, pressgurka, gräddsås och potatismos 210kr
  • Rödvinsbrässerad svensk oxkind med stekt fläsk, champinjoner, lök, rödvinssås, persilja och potatispuré 310kr
  • Sundby’s skomakarlåda 375kr

    Svensk ryggbiff med bacon, persiljesmör, saltgurka, rödvinssky, potatismos

desserter

  • Crème brûlée 95kr
  • Kladdkaka med vispgrädde och rårörda bär 95kr
  • Äppelpaj med vaniljsås eller vaniljglass 110kr
  • Fläderpannacotta med krusbärssås och hackad vit choklad 125kr
  • En kula vaniljglass toppat med varm espresso 65kr
  • Kaffegodis 45kr

    3 st hemlagade små kakor

  • Hembakad chokladtryffel 25kr
  • Dagens hemgjorda glass/sorbet 45kr