lunchmeny
18 - 29 november
Smått & gott
- Marinerade Halkidikioliver 55kr
- Piementos di padrones 45kr
- Tomatsallad med rödlök och olivolja 35kr
- Blandsallad med gurka och tomat 35kr
förrätter
- Jordärtskockssoppa med baconströssel och vattenkrasse 130kr, stor 195kr
Går att få vegansk
- Gubbröra på grovt bröd med brynt smör, hackad lök och gräslök samt riven pepparrot 130kr, stor 195kr
- Skagenröra på Sundby´s grova, toppat med löjrom 155kr, stor 225kr
- Carpaccio på ryggbiff med pepparrotskräm, picklade trattkantareller, västerbottenchips, rödlök och gräslök 155kr, stor 225kr
varmrätter
- Rödbetsrisotto med stekt getost, valnötter, rucola och rödbetscrunch 195kr
Går att få vegansk
- Panerad stekt flundra med tartarsås, lökfrästa ärtor, citron och dillslungad potatis 210kr
- Stekt regnbågsforell med citron- och parmesanstuvad spetskål, sikrom, dillpicklade morötter samt potatisstomp med västerbottenost 335kr
- Nötfärsbiff med Karl-Johansvampsås, svartvinbärsgelé, pressgurka och klyftpotatis 195kr
- Köttbullar med rårörda lingon, pressgurka, gräddsås och potatismos 195kr
- Stekt fläsk från svenska gårdar med löksås, sockerärtor och kokt potatis 225kr
- Sundby’s skomakarlåda 325kr
Hängmörad ryggbiff med bacon, persiljesmör, saltgurka, rödvinssky, potatismos
desserter
- Crème brûlée 95kr
- Kladdkaka med vispgrädde och rårörda bär 95kr
- Blåbärspaj med vaniljsås eller vaniljglass 110kr
- Vaniljglass med varma hjortron och havrecrunch 145kr
- En kula vaniljglass toppat med varm espresso 65kr
- Kaffegodis 45kr
3 st hemlagade små kakor
- Hembakad chokladtryffel 25kr