lunchmeny
6 - 17 oktober
Smått & gott
- Marinerade Halkidikioliver 75kr
- Piementos di padrones 55kr
- Tomatsallad med rödlök och olivolja 45kr
- Blandsallad med gurka och tomat 45kr
förrätter
- Chèvre Chaud 145kr, stor 195kr
Stekt getost med honung, valnötter, rucola och rostade rödbetor
- Trattkantarellsoppa med västerbottenkräm och krasse 145kr, stor 195kr
Går att få vegansk
- Skagenröra på Sundby´s grova, toppat med löjrom 170kr, stor 250kr
- Carpaccio på ryggbiff med västerbottenkrisp, ostkräm, blåbär och inlagda kantareller 155kr, stor 245kr
varmrätter
- Bakad spetskål med svampragu, rostad rotselleripuré, syrlig persiljedressing och rostade hasselnötter 195kr
Går att få vegansk
- Fiskpiccata med tomatsås, gremoulata, citron och buljongkokt ris 210kr
- Fisk- och skaldjursgryta med fänkål och chili 275kr
Serveras med aioli och vitlöksbröd
- Helstekt benfri kotlettrad från Rocklunda gård med pepparsås, färska bönor och friterad potatis 210kr
- Köttbullar med rårörda lingon, pressgurka, gräddsås och potatismos 210kr
- Rödvinsbrässerad svensk oxkind med stekt fläsk, champinjoner, lök, rödvinssås, persilja och potatispuré 310kr
- Sundby’s skomakarlåda 375kr
Svensk ryggbiff med bacon, persiljesmör, saltgurka, rödvinssky, potatismos
desserter
- Crème brûlée 95kr
- Kladdkaka med vispgrädde och rårörda bär 95kr
- Äppelpaj med vaniljsås eller vaniljglass 110kr
- Fläderpannacotta med krusbärssås och hackad vit choklad 125kr
- En kula vaniljglass toppat med varm espresso 65kr
- Kaffegodis 45kr
3 st hemlagade små kakor
- Hembakad chokladtryffel 25kr
- Dagens hemgjorda glass/sorbet 45kr