lunchmeny
25 augusti - 5 september
Smått & gott
- Marinerade Halkidikioliver 75kr
- Piementos di padrones 55kr
- Caesarsallad med brödkrutonger 55kr
- Tomatsallad med rödlök och olivolja 45kr
- Blandsallad med gurka och tomat 45kr
förrätter
- Västerbottengratinerad kantarelltoast på svenska kantareller, serveras på surdegsbröd 210kr
Går att få vegansk
- Matjessill med hackat ägg, gräddfil, rödlök, gräslök, brynt smör och krossad potatis 145kr, stor 195kr
- Skagenröra på Sundby´s grova, toppat med löjrom 170kr, stor 250kr
- Carpaccio på ryggbiff med parmesankräm, friterad grönkål, pinjenötter, rucola, parmesanost och olivolja 155kr, stor 245kr
varmrätter
- Kantarellrisotto gjord på svenska kantareller, toppad med persiljedressing, späd bladsallad och västerbottencrunch 195kr
Går att få vegansk
- Panerad stekt spätta med curryremoulad, lökfrästa ärtor, citron och dillslungad färskpotatis 210kr
- Hemrimmad lax med grov senapssås, citron och dillstuvad potatis 275kr
- Halstrad rödingfilé med blåmusselskum, sockerärtssallad, forellrom, örtolja och vinkokta betor 365kr
- Sundbys Caesarsallad 245kr
Majskycklingbröst med bacon, romansallad, caesardressing, parmesanost, rödlök och körsbärstomater och krutonger
- Helstekt fläskkarré från Rocklunda gård med rostad majssås, majskolv, baconfrästa haricôts verts och friterad klyftpotatis 210kr
- Köttbullar med rårörda lingon, pressgurka, gräddsås och potatismos 210kr
- Sundby’s skomakarlåda 375kr
Utskuren ryggbiff med bacon, persiljesmör, saltgurka, rödvinssky, potatismos
desserter
- Crème brûlée 95kr
- Kladdkaka med vispgrädde och rårörda bär 95kr
- Äppelpaj med vaniljsås eller vaniljglass 110kr
- Jordgubbar med vispgrädde och vaniljglass 135kr
- En kula vaniljglass toppat med varm espresso 65kr
- Kaffegodis 45kr
3 st hemlagade små kakor
- Hembakad chokladtryffel 25kr