Lunchmeny

9 - 20 maj

Förrätter

  • Svensk grön sparris med brynt smör, parmesanost, machésallad, grillad citron och rostade pinjenötter liten 125kr, stor 175kr

    Går att få vegansk

  • Gubbröra på kavring med brynt smör och pepparrot liten 125kr, stor 175kr
  • Skagenröra på Sundby´s grova, toppat med löjrom liten 155kr, stor 195kr
  • Carpaccio på ryggbiff med peccorino, pinjenötter, vattenkrasse och rädisor liten 155kr, stor 195kr

Varmrätter

  • Soyafärsburgare med avokadokräm, rödlök, picklad shiitake, srirashamajjo och sötpotatispommes 175kr

    Vegansk

  • Pankopanerad flundrafilé med curryremoulade, lökfrästa ärtor, citron och dillslungad potatis 185kr
  • Hemrimmad lax med grov senapssås, citron och dillstuvad potatis 245kr
  • Sotad torskrygg med smörfräst sparris, rostade hasselnötter, potatis- och pumpapuré samt rödbetsgroddar 295kr
  • Äpple- och ingefärsglacerad fläsksida från Rocklunda gård med koriander- och gurksallad, wasabimajjo samt chilirostade bakpotatisklyftor 185kr

  • Sundbys Caesarsallad 195kr

    Majskyckling, bacon, parmesanost, krutonger, körsbärstomater, romansallad, rödlök och caesardressing

  • Sundby´s skomakarlåda 325kr

    Hängmörad ryggbiff med bacon, persiljesmör, saltgurka, rödvinssky, potatismos

Tillbehör

  • Tomatsallad, rödlök och olivolja 35kr
  • Blandsallad med tomater och gurka 35kr

Desserter

  • Crème brûlée 95kr
  • Kladdkaka med vispgrädde och rårörda bär 95kr
  • Färska jordgubbar med vaniljglass och vispgrädde 130kr
  • Rabarberpaj med vaniljsås eller vaniljglass 110kr
  • En kula vaniljglass toppat med varm espresso 65kr
  • Kaffegodis 45kr

    3 st hemlagade små kakor

  • Hembakad chokladtryffel 25kr