lunchmeny

9 - 20 oktober

Smått & gott

  • Marinerade Halkidikioliver 55kr
  • Piementos di padrones 45kr
  • Tomatsallad med rödlök och olivolja 35kr
  • Blandsallad med gurka och tomat 35kr

förrätter

  • Trattkantarellsoppa med västerbottenkräm och krasse (gjord på svenska kantareller) 120kr, stor 185kr

    Går att få vegansk

  • Chevré Chaud 110kr, stor 165kr

    Varma rödbetor med stekt getost, valnötter, rucola och honung

  • Skagenröra på Sundby´s grova, toppat med löjrom 155kr, stor 220kr
  • Carpaccio på ryggbiff med västerbottenchips, kantarellcréme, rädisor, silverlök, rucola och olivolja 155kr, stor 195kr

varmrätter

  • Rödbetsbiffar med chilistuvad majs, gremoulatamarinerad kålrabbi, lime och friterad sötpotatis 185kr

    Vegansk

  • Havets wallenbergare med lökfrästa ärtor, brynt smör, pepparrot, citron och potatispuré 195kr
  • Pocherad spättaballotine fylld med rökt lax, serveras med dill- och blomkålspuré, skaldjursskum, smörkokt palsternacka samt örtslungad potatis 295kr
  • Plommonspäckad fläskkarré från Rocklunda gård med timjangräddsås, saltgurka, äppelmos och stekt potatis 195kr

  • Köttbullar med rårörda lingon, pressgurka, gräddsås och potatismos 185kr

  • Saffransdoftande fisk- och skaldjursgryta med fänkål och chili 245kr

    Serveras med vitlöksbröd och aioli

  • Sundby’s skomakarlåda 325kr

    Hängmörad ryggbiff med bacon, persiljesmör, saltgurka, rödvinssky, potatismos

desserter

  • Crème brûlée 95kr
  • Kladdkaka med vispgrädde och rårörda bär 95kr
  • Äppelpaj med vaniljsås eller vaniljglass 110kr
  • Fläderpannacotta med krusbärssås och hackad vit choklad 110kr

  • En kula vaniljglass toppat med varm espresso 65kr
  • Kaffegodis 45kr

    3 st hemlagade små kakor

  • Hembakad chokladtryffel 25kr