lunchmeny
6 - 17 mars
Smått & gott
-
Marinerade Halkidikioliver 55kr
-
Piementos di padrones 45kr
-
Tomatsallad med rödlök och olivolja 35kr
-
Blandsallad med gurka och tomat 35kr
förrätter
-
Jordärtskockssoppa med friterad kapris, rostade frön och smörgåskrasse 110kr, stor 175kr
Vegansk
-
Gubbröra på kavring med brynt smör och pepparrot 110kr, stor 175kr
-
Skagenröra på Sundby´s grova, toppat med löjrom 155kr, stor 195kr
-
Carpaccio på ryggbiff med västerbottenchips, pepparrotskräm, rädisor, rödlök och vattenkrasse 155kr, stor 195kr
varmrätter
-
Friterad tofu med pumpapuré, lingon, örtstekt spetskål och råraka 175kr
Vegansk
-
Stekt kolja med rödbetor, bärkapris, brynt smör, citron och potatisstomp med västerbottenost 185kr
-
Stekt röding med rostade morötter, löjromssås, citron, dillolja och örtslungad potatis 295kr
-
Kalvfärsbiff med champinjonsås, svartvinbärsgelé, pressgurka och potatismos 185kr
-
Bräckt rimmad svensk oxbringa med pepparrotssås, ångad broccoli och rotmos 225kr
-
Sundby’s skomakarlåda 325kr
Hängmörad ryggbiff med bacon, persiljesmör, saltgurka, rödvinssky, potatismos
desserter
-
Crème brûlée 95kr
-
Kladdkaka med vispgrädde och rårörda bär 95kr
-
Äppelpaj med vaniljsås eller vaniljglass 110kr
-
Blåbärscheesecake med rårörda björnbär 110kr
-
En kula vaniljglass toppat med varm espresso 65kr
-
Kaffegodis 45kr
3 st hemlagade små kakor
-
Hembakad chokladtryffel 25kr