Hoppa till innehåll

lunchmeny

11 - 22 MARS

Smått & gott

  • Marinerade Halkidikioliver 55kr
  • Piementos di padrones 45kr
  • Tomatsallad med rödlök och olivolja 35kr
  • Blandsallad med gurka och tomat 35kr

förrätter

  • Rotfruktssoppa med saffran, chili toppad med aioli och jordärtsskockschips 120kr, stor 185kr

    Vegansk

  • Gubbröra på stekt kavring med hackad rödlök, gräslök, pepparrot och brynt smör liten 110kr, stor 175kr

  • Skagenröra på Sundby´s grova, toppat med löjrom 155kr, stor 225kr
  • Carpaccio på ryggbiff med parmesankräm, pinjenötter, rucola, rädisor och riven parmesan 155kr, stor 225kr

varmrätter

  • Rödbetsrisotto med persilja, rucola, stekt getost, honung och rostade frön 185kr

    Går att få vegansk

  • Senapsmarinerad stekt strömming med rårörda lingon, brynt smör, citron och potatispuré 185kr
  • Sotad torskrygg med parmesan- och citronstuvad spetskål, forellrom, örtolja och potatisstomp 325kr
  • Cornflakespanerad majskyckling med tzatziki, vinsky, färska bönor och klyftpotatis 195kr

  • Köttbullar med rårörda lingon, pressgurka, gräddsås och potatismos 185kr
  • Wallenbergare med rårörda lingon, lökfrästa ärtor, brynt smör och potatispuré 225kr

  • Sundby’s skomakarlåda 325kr

    Hängmörad ryggbiff med bacon, persiljesmör, saltgurka, rödvinssky, potatismos

desserter

  • Crème brûlée 95kr
  • Kladdkaka med vispgrädde och rårörda bär 95kr
  • Äppelpaj med vaniljsås eller vaniljglass 110kr
  • Citronkaka med vaniljglass, varma hjortron och havrecrunch 125kr
  • En kula vaniljglass toppat med varm espresso 65kr
  • Kaffegodis 45kr

    3 st hemlagade små kakor

  • Hembakad chokladtryffel 25kr