Lunchmeny

12 - 23 september

Förrätter

  • Kantarelltoast 195kr

    Västerbotten- och persiljestuvade svenska kantareller på surdegsbröd

  • Chevré Chaud liten 125kr, stor 165kr

    Varma rödbetor med stekt getost, rucola, honung, rödlök och rostade pinjenötter

  • Skagenröra på Sundby´s grova, toppat med löjrom liten 155kr, stor 195kr
  • Carpaccio på ryggbiff med parmesanchips, Karl- johansvampskräm, rädisor och vattenkrasse liten 155kr, stor 195kr

Varmrätter

  • Sötpotatisfalafel med tomatsås, limeaioli, picklad rädisa och klyftpotatis med chimichurri 175kr

    Vegansk

  • Stekt örtfylld strömming med brynt smör, rårörda lingon, citron och potatispuré 185kr
  • Fisk- och skaldjursgryta med fänkål, chili och kräftstjärtar 225kr

    Serveras med aioli och vitlöksbröd

  • Stekt kummelfilé med ägg, räkor, pepparrot, friterad kapris, brynt smör och potatisstomp 295kr
  • Friterad fläsksida från Rocklunda gård med sötsur soyasås, srirashamajjo, sesamfräst spetskål och rostad potatis 185kr
  • Sundby´s skomakarlåda 325kr

    Hängmörad ryggbiff med bacon, persiljesmör, saltgurka, rödvinssky, potatismos

Tillbehör

  • Tomatsallad, rödlök och olivolja 35kr
  • Blandsallad med tomater och gurka 35kr

Desserter

  • Crème brûlée 95kr
  • Kladdkaka med vispgrädde och rårörda bär 95kr
  • Fläderpannacotta med krusbärssås och hackad vit choklad 110kr
  • Blåbärspaj med vaniljsås eller vaniljglass 110kr
  • En kula vaniljglass toppat med varm espresso 65kr
  • Kaffegodis 45kr

    3 st hemlagade små kakor

  • Hembakad chokladtryffel 25kr