lunchmeny
11 - 22 MARS
Smått & gott
- Marinerade Halkidikioliver 55kr
- Piementos di padrones 45kr
- Tomatsallad med rödlök och olivolja 35kr
- Blandsallad med gurka och tomat 35kr
förrätter
- Rotfruktssoppa med saffran, chili toppad med aioli och jordärtsskockschips 120kr, stor 185kr
Vegansk
- Gubbröra på stekt kavring med hackad rödlök, gräslök, pepparrot och brynt smör liten 110kr, stor 175kr
- Skagenröra på Sundby´s grova, toppat med löjrom 155kr, stor 225kr
- Carpaccio på ryggbiff med parmesankräm, pinjenötter, rucola, rädisor och riven parmesan 155kr, stor 225kr
varmrätter
- Rödbetsrisotto med persilja, rucola, stekt getost, honung och rostade frön 185kr
Går att få vegansk
- Senapsmarinerad stekt strömming med rårörda lingon, brynt smör, citron och potatispuré 185kr
- Sotad torskrygg med parmesan- och citronstuvad spetskål, forellrom, örtolja och potatisstomp 325kr
- Cornflakespanerad majskyckling med tzatziki, vinsky, färska bönor och klyftpotatis 195kr
- Köttbullar med rårörda lingon, pressgurka, gräddsås och potatismos 185kr
- Wallenbergare med rårörda lingon, lökfrästa ärtor, brynt smör och potatispuré 225kr
- Sundby’s skomakarlåda 325kr
Hängmörad ryggbiff med bacon, persiljesmör, saltgurka, rödvinssky, potatismos
desserter
- Crème brûlée 95kr
- Kladdkaka med vispgrädde och rårörda bär 95kr
- Äppelpaj med vaniljsås eller vaniljglass 110kr
- Citronkaka med vaniljglass, varma hjortron och havrecrunch 125kr
- En kula vaniljglass toppat med varm espresso 65kr
- Kaffegodis 45kr
3 st hemlagade små kakor
- Hembakad chokladtryffel 25kr