lunchmeny
9 - 20 oktober
Smått & gott
-
Marinerade Halkidikioliver 55kr
-
Piementos di padrones 45kr
-
Tomatsallad med rödlök och olivolja 35kr
-
Blandsallad med gurka och tomat 35kr
förrätter
-
Trattkantarellsoppa med västerbottenkräm och krasse (gjord på svenska kantareller) 120kr, stor 185kr
Går att få vegansk
-
Chevré Chaud 110kr, stor 165kr
Varma rödbetor med stekt getost, valnötter, rucola och honung
-
Skagenröra på Sundby´s grova, toppat med löjrom 155kr, stor 220kr
-
Carpaccio på ryggbiff med västerbottenchips, kantarellcréme, rädisor, silverlök, rucola och olivolja 155kr, stor 195kr
varmrätter
-
Rödbetsbiffar med chilistuvad majs, gremoulatamarinerad kålrabbi, lime och friterad sötpotatis 185kr
Vegansk
-
Havets wallenbergare med lökfrästa ärtor, brynt smör, pepparrot, citron och potatispuré 195kr
-
Pocherad spättaballotine fylld med rökt lax, serveras med dill- och blomkålspuré, skaldjursskum, smörkokt palsternacka samt örtslungad potatis 295kr
-
Plommonspäckad fläskkarré från Rocklunda gård med timjangräddsås, saltgurka, äppelmos och stekt potatis 195kr
-
Köttbullar med rårörda lingon, pressgurka, gräddsås och potatismos 185kr
-
Saffransdoftande fisk- och skaldjursgryta med fänkål och chili 245kr
Serveras med vitlöksbröd och aioli
-
Sundby’s skomakarlåda 325kr
Hängmörad ryggbiff med bacon, persiljesmör, saltgurka, rödvinssky, potatismos
desserter
-
Crème brûlée 95kr
-
Kladdkaka med vispgrädde och rårörda bär 95kr
-
Äppelpaj med vaniljsås eller vaniljglass 110kr
-
Fläderpannacotta med krusbärssås och hackad vit choklad 110kr
-
En kula vaniljglass toppat med varm espresso 65kr
-
Kaffegodis 45kr
3 st hemlagade små kakor
-
Hembakad chokladtryffel 25kr