lunchmeny

6 - 17 mars

Smått & gott

  • Marinerade Halkidikioliver 55kr
  • Piementos di padrones 45kr
  • Tomatsallad med rödlök och olivolja 35kr
  • Blandsallad med gurka och tomat 35kr

förrätter

  • Jordärtskockssoppa med friterad kapris, rostade frön och smörgåskrasse 110kr, stor 175kr

    Vegansk

  • Gubbröra på kavring med brynt smör och pepparrot 110kr, stor 175kr
  • Skagenröra på Sundby´s grova, toppat med löjrom 155kr, stor 195kr
  • Carpaccio på ryggbiff med västerbottenchips, pepparrotskräm, rädisor, rödlök och vattenkrasse 155kr, stor 195kr

varmrätter

  • Friterad tofu med pumpapuré, lingon, örtstekt spetskål och råraka 175kr

    Vegansk

  • Stekt kolja med rödbetor, bärkapris, brynt smör, citron och potatisstomp med västerbottenost 185kr
  • Stekt röding med rostade morötter, löjromssås, citron, dillolja och örtslungad potatis 295kr
  • Kalvfärsbiff med champinjonsås, svartvinbärsgelé, pressgurka och potatismos 185kr
  • Bräckt rimmad svensk oxbringa med pepparrotssås, ångad broccoli och rotmos 225kr
  • Sundby’s skomakarlåda 325kr

    Hängmörad ryggbiff med bacon, persiljesmör, saltgurka, rödvinssky, potatismos

desserter

  • Crème brûlée 95kr
  • Kladdkaka med vispgrädde och rårörda bär 95kr
  • Äppelpaj med vaniljsås eller vaniljglass 110kr
  • Blåbärscheesecake med rårörda björnbär 110kr
  • En kula vaniljglass toppat med varm espresso 65kr
  • Kaffegodis 45kr

    3 st hemlagade små kakor

  • Hembakad chokladtryffel 25kr