lunchmeny
22 september - 3 oktober
Smått & gott
- Marinerade Halkidikioliver 75kr
- Piementos di padrones 55kr
- Tomatsallad med rödlök och olivolja 45kr
- Blandsallad med gurka och tomat 45kr
förrätter
- Chèvre Chaud 145kr, stor 195kr
Stekt getost med honung, valnötter, rucola och rostade rödbetor
- Pumpa- och ingefärssoppa toppad med körvel, limekräm och finhackad chili 145kr, stor 195kr
Vegansk
- Skagenröra på Sundby´s grova, toppat med löjrom 170kr, stor 250kr
- Carpaccio på ryggbiff med västerbottenkrisp, ostkräm, blåbär och inlagda kantareller 155kr, stor 245kr
varmrätter
- Sötpotatisfalafel med avokadokräm, apelsinmarinerad kålsallad och tomatbulgur 195kr
Vegansk
- Stekt koljafilé med kräftsås, fänkålscrudité, citron, dillolja och örtslungad potatis 210kr
- Fisk- och skaldjursgryta med fänkål och chili 275kr
Serveras med aioli och vitlöksbröd
- Sotad torskrygg med brynt smör, hackat ägg, räkor, kapris, pepparrot och potatisstomp med gräslök 395kr
- Baconlindad köttfärslimpa med kantarellsås, saltgurka, svartvinbärsgelé och rostade rotfrukter 210kr
- Köttbullar med rårörda lingon, pressgurka, gräddsås och potatismos 210kr
- Sundby’s skomakarlåda 375kr
Utskuren ryggbiff med bacon, persiljesmör, saltgurka, rödvinssky, potatismos
desserter
- Crème brûlée 95kr
- Kladdkaka med vispgrädde och rårörda bär 95kr
- Äppelpaj med vaniljsås eller vaniljglass 110kr
- Varma hjortron med havrecrunch och vaniljglass 135kr
- En kula vaniljglass toppat med varm espresso 65kr
- Kaffegodis 45kr
3 st hemlagade små kakor
- Hembakad chokladtryffel 25kr
- Dagens hemgjorda glass/sorbet 45kr