lunchmeny
7 - 18 oktober
Smått & gott
- Marinerade Halkidikioliver 55kr
- Piementos di padrones 45kr
- Tomatsallad med rödlök och olivolja 35kr
- Blandsallad med gurka och tomat 35kr
förrätter
- Trattkantarellsoppa (svenska kantareller) med västerbottenkräm och smörgåskrasse 130kr, stor 195kr
- Gubbröra på grovt bröd med brynt smör, hackad lök och gräslök samt riven pepparrot 130kr, stor 195kr
- Skagenröra på Sundby´s grova, toppat med löjrom 155kr, stor 225kr
- Carpaccio på ryggbiff med parmesankräm, pinjenötter, rucola, olivolja och finriven parmesanost 155kr, stor 225kr
varmrätter
- Sötpotatisfalafel med pico de gallo, avokadokräm, lime och tomatbulgur 185kr
Vegansk
- Stekt laxfylld strömming med rårörda lingon, brynt smör, riven pepparrot, citron och potatismos 195kr
- Krämig fisk-och skaldjursgryta med saffran, chiliolja, rotfrukter, sockerärtor, aioli och vitlöksbröd 255kr
- Smörstekt kummelrygg med citronssås, sikrom, örtmarinerad rättika, dillolja och potatisstomp 325kr
- Baconlindad köttfärslimpa med grönpepparsås, svartvinbärsgelé, sockerärtor och stekt potatis 195kr
- Köttbullar med rårörda lingon, pressgurka, gräddsås och potatismos 195kr
- Sundby’s skomakarlåda 325kr
Hängmörad ryggbiff med bacon, persiljesmör, saltgurka, rödvinssky, potatismos
desserter
- Crème brûlée 95kr
- Kladdkaka med vispgrädde och rårörda bär 95kr
- Blåbärspaj med vaniljsås eller vaniljglass 110kr
- Vaniljglass med varma hjortron och havrecrunch 145kr
- En kula vaniljglass toppat med varm espresso 65kr
- Kaffegodis 45kr
3 st hemlagade små kakor
- Hembakad chokladtryffel 25kr