Hoppa till innehåll

lunchmeny

4 - 15 november

Smått & gott

  • Marinerade Halkidikioliver 55kr
  • Piementos di padrones 45kr
  • Tomatsallad med rödlök och olivolja 35kr
  • Blandsallad med gurka och tomat 35kr

förrätter

  • Jordärtskockssoppa med baconströssel och vattenkrasse 130kr, stor 195kr

    Går att få vegansk

  • Gubbröra på grovt bröd med brynt smör, hackad lök och gräslök samt riven pepparrot 130kr, stor 195kr

  • Skagenröra på Sundby´s grova, toppat med löjrom 155kr, stor 225kr
  • Carpaccio på ryggbiff med pepparrotskräm, picklade trattkantareller, västerbottenchips, rödlök och gräslök 155kr, stor 225kr

varmrätter

  • Citronbakad blomkål med körvel, friterad ostronskivling, brynt smör och rotfruktsrösti 195kr

    Går att få vegansk

  • Stekt torskfilé med champagnesås, marinerad blomkål, citron och potatisstomp med prästost 210kr
  • Halstrad röding med blåmusselskum, örtolja, forellrom, äppel- och fänkålssallad samt vinkokta betor 335kr
  • Cornflakespanerad majskyckling med tzatziki, broccoli, vinsky och rostad potatis 195kr

  • Köttbullar med rårörda lingon, pressgurka, gräddsås och potatismos 195kr
  • Kalvlever Anglais 245kr

    Stekt kalvlever med bacon, rödlöksringar, kapris, rödvinssås och kokt potatis

  • Sundby’s skomakarlåda 325kr

    Hängmörad ryggbiff med bacon, persiljesmör, saltgurka, rödvinssky, potatismos

desserter

  • Crème brûlée 95kr
  • Kladdkaka med vispgrädde och rårörda bär 95kr
  • Blåbärspaj med vaniljsås eller vaniljglass 110kr
  • Vaniljglass med varma hjortron och havrecrunch 145kr
  • En kula vaniljglass toppat med varm espresso 65kr
  • Kaffegodis 45kr

    3 st hemlagade små kakor

  • Hembakad chokladtryffel 25kr