lunchmeny
4 - 15 november
Smått & gott
- Marinerade Halkidikioliver 55kr
- Piementos di padrones 45kr
- Tomatsallad med rödlök och olivolja 35kr
- Blandsallad med gurka och tomat 35kr
förrätter
- Jordärtskockssoppa med baconströssel och vattenkrasse 130kr, stor 195kr
Går att få vegansk
- Gubbröra på grovt bröd med brynt smör, hackad lök och gräslök samt riven pepparrot 130kr, stor 195kr
- Skagenröra på Sundby´s grova, toppat med löjrom 155kr, stor 225kr
- Carpaccio på ryggbiff med pepparrotskräm, picklade trattkantareller, västerbottenchips, rödlök och gräslök 155kr, stor 225kr
varmrätter
- Citronbakad blomkål med körvel, friterad ostronskivling, brynt smör och rotfruktsrösti 195kr
Går att få vegansk
- Stekt torskfilé med champagnesås, marinerad blomkål, citron och potatisstomp med prästost 210kr
- Halstrad röding med blåmusselskum, örtolja, forellrom, äppel- och fänkålssallad samt vinkokta betor 335kr
- Cornflakespanerad majskyckling med tzatziki, broccoli, vinsky och rostad potatis 195kr
- Köttbullar med rårörda lingon, pressgurka, gräddsås och potatismos 195kr
- Kalvlever Anglais 245kr
Stekt kalvlever med bacon, rödlöksringar, kapris, rödvinssås och kokt potatis
- Sundby’s skomakarlåda 325kr
Hängmörad ryggbiff med bacon, persiljesmör, saltgurka, rödvinssky, potatismos
desserter
- Crème brûlée 95kr
- Kladdkaka med vispgrädde och rårörda bär 95kr
- Blåbärspaj med vaniljsås eller vaniljglass 110kr
- Vaniljglass med varma hjortron och havrecrunch 145kr
- En kula vaniljglass toppat med varm espresso 65kr
- Kaffegodis 45kr
3 st hemlagade små kakor
- Hembakad chokladtryffel 25kr