Hoppa till innehåll

meny

26 oktober - 3 november

Smått & gott

  • Marinerade Halkidikioliver 55kr
  • Piementos di padrones 45kr
  • Tomatsallad med rödlök och olivolja 35kr
  • Blandsallad med gurka och tomat 35kr

förrätter

  • Trattkantarellsoppa (svenska kantareller) med västerbottenkräm och smörgåskrasse 130kr, stor 195kr
  • Gubbröra på grovt bröd med brynt smör, hackad lök och gräslök samt riven pepparrot 130kr, stor 195kr

  • Skagenröra på Sundby´s grova, toppat med löjrom 155kr, stor 225kr
  • Carpaccio på ryggbiff med parmesankräm, pinjenötter, rucola, olivolja och finriven parmesanost 155kr, stor 225kr

varmrätter

  • Zucchini och morotsbiffar med ingefärsaioli, tomatsås, marinerad rödkål och friterad sötpotatis 205kr

    Vegansk

  • Piccata på lubbfilé med italiensk tomatsås, gremoulata och buljongkokt ris 220kr
  • Rödspätta meunière 335kr

    Smörstekt rågmjölspanerad rödspätta med citron, kapris, fint tärnad saltgurka, brynt smör, pepparrot och dillslungad potatis

  • Wallenbergare med brynt smör, rårörda lingon, lökfrästa ärtor och potatispuré 275kr
  • Plommonspäckad helstekt fläskkarré från svenska gårdar med timjangräddsås, äppelmos, saltgurka och rostad potatis 215kr
  • Köttbullar med rårörda lingon, pressgurka, gräddsås och potatismos 195kr
  • Sundby’s skomakarlåda 335kr

    Hängmörad ryggbiff med bacon, persiljesmör, saltgurka, rödvinssky, potatismos

desserter

  • Crème brûlée 95kr
  • Kladdkaka med vispgrädde och rårörda bär 95kr
  • Blåbärspaj med vaniljsås eller vaniljglass 110kr
  • Vaniljglass med varma hjortron och havrecrunch 145kr
  • En kula vaniljglass toppat med varm espresso 65kr
  • Kaffegodis 45kr

    3 st hemlagade små kakor

  • Hembakad chokladtryffel 25kr