Helgmeny

15 - 23 augusti

Förrätter

  • Gazpacho med chili, olivolja och brödkrutonger 110kr

  • Skagenröra på Sundby´s grova, toppat med löjrom liten 145kr, stor 195kr
  • Tartar på gravad lax med friterad kapris, dillkräm, rödlök, gräslök, citron och späd bladsallad 95kr
  • Svensk oxfilécarpaccio med västerbottenchips, räddisor, persiljekräm och rödlök 140kr

Varmrätter

  • Kikärtspannkaka med aubergineröra, saltrostade kikärtor, rostade körsbärstomater samt kål- och sesamsallad 175kr
  • Smörstekt långafilé med hackat ägg, kapris, pepparrot, brynt smör och potatisstomp 185kr
  • Rimmad lax med grov senapssås, citron, svartpeppar och dillstuvad potatis 195kr
  • Sotad regnbågsforell med brynt smörhollandaisesås, primörer, citron och kokt färskpotatis 250kr
  • Sundbys Caesarsallad 180kr

    Stekt majskycklingbröst med bacon, krutonger, parmesanost, romansallad, caesardressing, rödlök och körsbärstomater

  • Citron- och rosmarinrubbad Svensk pluma (kotlettkappa) med BBQ-vinsky, löktzatziki, färska bönor och klyftpotatis 185kr
  • Sundby´s skomakarlåda 285kr

    Svensk hängmörad ryggbiff med bacon, persiljesmör, saltgurka, rödvinssky, potatismos

Tillbehör

  • Tomatsallad, rödlök och olivolja 35kr
  • Blandsallad med tomater och gurka 35kr

Desserter

  • Crème brûlée 95kr
  • Kladdkaka med vispgrädde och rårörda bär 95kr
  • Blåbärspaj med vaniljsås eller vaniljglass 110kr
  • Moccamousse med punchgrädde och kryddkokta päron 110kr
  • En kula vaniljglass toppat med varm espresso 45kr
  • Kaffegodis 45kr

    3 st hemlagade små kakor

  • Petit Four 25kr

    Finns i olika smaker