Helgmeny

10 - 18 oktober

Förrätter

  • Västerbottengratinerad kantarelltoast på surdegsbröd liten 120kr, stor 175kr

  • Skagenröra på Sundby´s grova, toppat med löjrom liten 145kr, stor 195kr
  • Tartar på gravad lax med friterad kapris, dillkräm, rödlök, gräslök, citron och späd bladsallad 95kr
  • Svensk bifftartar med rostad lökcréme, salladslök, björnbär, pepparrot och smörstekt bröd 125kr

Varmrätter

  • Höstsvampsrisotto toppad med ruccola, rödbetschips och pecorino 175kr

    Går att få vegansk

  • Stekt långafilé med grönsakssky, limesmör, färska bönor och dillrostad potatis 185kr
  • Halstrad kummelfilé med vitvinssås, ägg, räkor, persilja, citron och dillkryddad potatispuré 250kr
  • Baconlindad köttfärslimpa med pepparsås, svartvinbärsgelé, sockerärtor och stekt potatis 185kr
  • Rödvinsbrässerad Svensk oxkind (12h) med kantareller, äppelstekt sidfläsk, lök samt potatis-och palsternackspuré 220kr
  • Sundby´s skomakarlåda 285kr

    Svensk hängmörad ryggbiff med bacon, persiljesmör, saltgurka, rödvinssky, potatismos

Tillbehör

  • Tomatsallad, rödlök och olivolja 35kr
  • Blandsallad med tomater och gurka 35kr

Desserter

  • Crème brûlée 95kr
  • Kladdkaka med vispgrädde och rårörda bär 95kr
  • Blåbärspaj med vaniljsås eller vaniljglass 110kr
  • Limecheesecake på digestivebotten med björnbärskompott 110kr
  • En kula vaniljglass toppat med varm espresso 45kr
  • Kaffegodis 45kr

    3 st hemlagade små kakor

  • Petit Four 25kr

    Finns i olika smaker