Helgmeny

6 - 14 november

Förrätter

  • Kantarellsoppa med västerbottenkräm och krasse liten 110kr, stor 165kr

    Går att få vegansk – Då med havregrädde och vegansk ost

  • Skagenröra på Sundby´s grova, toppat med löjrom liten 145kr, stor 195kr
  • Gravad lax med hovmästarsås, rödlök, gräslök, citron och smörstekt bröd liten 125kr, stor 165kr
  • Carpaccio på Svensk ryggbiff med parmesanchips, basilikakräm, rostade pinjenötter, olivolja och svartpeppar 135kr

Varmrätter

  • Rotfruktsråraka med rödbetscoleslaw, friterade quinoabollar, grönkålschips och körvel 175kr
  • Stekt sejrygg med baconfräst brysselkål, grönärtspuré, citron och potatisstomp 185kr
  • Halstrad rödingfilé med sikrom, äpple- och fänkålssallad, vitvinssås, citron, dillolja och örtslungad potatis 265kr
  • Plommonspäckad fläskkarré från Rocklunda gård med gräddsås, äppelmos, saltgurka och rostad potatis 175kr
  • Kalvlever Anglais 195kr

    Stekt kalvlever med bacon, kapris, rödlöksringar, rödvinssås och kokt potatis

  • Sundby´s skomakarlåda 285kr

    Svensk hängmörad ryggbiff med bacon, persiljesmör, saltgurka, rödvinssky, potatismos

Tillbehör

  • Tomatsallad, rödlök och olivolja 35kr
  • Blandsallad med tomater och gurka 35kr

Desserter

  • Crème brûlée 95kr
  • Kladdkaka med vispgrädde och rårörda bär 95kr
  • Chokladmousse med hackade nötter, blåbär och vispgrädde 120kr

    Går att få vegansk

  • Vaniljpannacotta med jordgubbssås och hackad vit choklad 110kr
  • En kula vaniljglass toppat med varm espresso 65kr
  • Kaffegodis 45kr

    3 st hemlagade små kakor

  • Hembakad chokladtryffel 25kr
  • Petit Four, finns i olika smaker 25kr