meny
26 oktober - 3 november
Smått & gott
- Marinerade Halkidikioliver 55kr
- Piementos di padrones 45kr
- Tomatsallad med rödlök och olivolja 35kr
- Blandsallad med gurka och tomat 35kr
förrätter
- Trattkantarellsoppa (svenska kantareller) med västerbottenkräm och smörgåskrasse 130kr, stor 195kr
- Gubbröra på grovt bröd med brynt smör, hackad lök och gräslök samt riven pepparrot 130kr, stor 195kr
- Skagenröra på Sundby´s grova, toppat med löjrom 155kr, stor 225kr
- Carpaccio på ryggbiff med parmesankräm, pinjenötter, rucola, olivolja och finriven parmesanost 155kr, stor 225kr
varmrätter
- Zucchini och morotsbiffar med ingefärsaioli, tomatsås, marinerad rödkål och friterad sötpotatis 205kr
Vegansk
- Piccata på lubbfilé med italiensk tomatsås, gremoulata och buljongkokt ris 220kr
- Rödspätta meunière 335kr
Smörstekt rågmjölspanerad rödspätta med citron, kapris, fint tärnad saltgurka, brynt smör, pepparrot och dillslungad potatis
- Wallenbergare med brynt smör, rårörda lingon, lökfrästa ärtor och potatispuré 275kr
- Plommonspäckad helstekt fläskkarré från svenska gårdar med timjangräddsås, äppelmos, saltgurka och rostad potatis 215kr
- Köttbullar med rårörda lingon, pressgurka, gräddsås och potatismos 195kr
- Sundby’s skomakarlåda 335kr
Hängmörad ryggbiff med bacon, persiljesmör, saltgurka, rödvinssky, potatismos
desserter
- Crème brûlée 95kr
- Kladdkaka med vispgrädde och rårörda bär 95kr
- Blåbärspaj med vaniljsås eller vaniljglass 110kr
- Vaniljglass med varma hjortron och havrecrunch 145kr
- En kula vaniljglass toppat med varm espresso 65kr
- Kaffegodis 45kr
3 st hemlagade små kakor
- Hembakad chokladtryffel 25kr