Hoppa till innehåll

meny

22 - 30 mars

Smått & gott

  • Marinerade Halkidikioliver 55kr
  • Piementos di padrones 45kr
  • Tomatsallad med rödlök och olivolja 35kr
  • Blandsallad med gurka och tomat 35kr

förrätter

  • Blomkålssoppa med krasse, örtolja och vintertryffel 145kr, stor 195kr

    Går att få vegansk

  • Gravad lax med hovmästarsås, hackad rödlök, gräslök, dill och smörstekt bröd 155kr, stor 225kr

  • Skagenröra på Sundby´s grova, toppat med löjrom 155kr, stor 225kr
  • Carpaccio på ryggbiff med kaprisbär, pecorino, friterad grönkål, rödlök och örtkräm 155kr, stor 225kr

varmrätter

  • Rödbets- och ingefärsbiffar med myntacrème, tomatsås, syrlig zucchinisallad och friterade rotfrukter 205kr

    Vegansk

  • Stekt sejfilé med brynt smör, rödbetor, kaprisbär, pepparrot, blomkålspuré och örtslungad potatis 205kr
  • Stekt regnbågsforell med löjromssås, dillolja, citrusmarinerad blomkål och potatisstomp med västerbottenost 335kr
  • Ost- och skinkfylld fläskschnitzel med vinsky, dragonsmör, färska bönor och risolépotatis 220kr

  • Köttbullar med rårörda lingon, pressgurka, gräddsås och potatismos 210kr
  • Svenskt fläsklägg med hemlagad sötstark senap, persiljebuljong och rotmos 265kr
  • Sundby’s skomakarlåda 335kr

    Hängmörad ryggbiff med bacon, persiljesmör, saltgurka, rödvinssky, potatismos

desserter

  • Crème brûlée 95kr
  • Kladdkaka med vispgrädde och rårörda bär 95kr
  • Blåbärspaj med vaniljsås eller vaniljglass 110kr
  • Vit chokladmousse med hackad vit choklad, passionsfrukt och hallon 145kr
  • En kula vaniljglass toppat med varm espresso 65kr
  • Kaffegodis 45kr

    3 st hemlagade små kakor

  • Hembakad chokladtryffel 25kr