Lunchmeny
16 november - 4 december
Förrätter
-
Trattkantarellsoppa med västerbottenkräm och krasse liten 110kr, stor 155kr
-
Skagenröra på Sundby´s grova, toppat med löjrom liten 145kr, stor 195kr
-
Gubbröra på kavring med brynt smör och riven pepparrot liten 110kr, stor 155kr
Varmrätter
-
Friterad falafel med rödbetscoleslaw, tomatsås och råris 165kr
Vegansk
-
Panerad stekt flundra med tartarsås, citron och pommes frites 155kr
-
Stekt regnbågsforell med stuvad spenat, löjrom, citron och dillslungad potatis 250kr
-
Hjortfärsbiff med enbärsgräddsås, rönnbärsgelé, färska bönor och rostade rotfrukter 165kr
-
Stekt svenskt fläsk med löksås, sockerärtor och kokt potatis 175kr
-
Sundby´s skomakarlåda 285kr
Svensk hängmörad ryggbiff med bacon, persiljesmör, saltgurka, rödvinssky, potatismos
Tillbehör
-
Tomatsallad, rödlök och olivolja 35kr
-
Blandsallad med tomater och gurka 35kr
Desserter
-
Crème brûlée 95kr
-
Kladdkaka med vispgrädde och rårörda bär 95kr
-
Blåbärspaj med vaniljsås eller vaniljglass 110kr
-
Moccapannacotta med salt karamell och pistaschnötter 110kr
-
En kula vaniljglass toppat med varm espresso 45kr
-
Kaffegodis 45kr
3 st hemlagade små kakor
-
Petit Four 25kr
Finns i olika smaker