Lunchmeny
5 - 22 december
Måndag - fredag 11.00 - 14.00
Förrätter
- Skagenröra toppad med löjrom på Sundbys grova dinkelbröd liten 155kr/stor 195kr
- Carpaccio på ryggbiff med pepparrotskräm, picklad shiitakesvamp, västerbottenchips och rucola liten 155kr/stor 195kr
- Långbakad rotselleri med citron- och persiljemarinerad blomkål, äppelsirap, ärtskott och rostade frön liten 115kr/stor 185kr
Varmrätter
- Friterad sötpotatisfalafel med rödbetscoleslaw, lime, tomatsås och rostade rotfrukter 185kr
- Halstrad regnbågsforell med löjromsås, sockerärtssallad, citron, dillolja och örtslungad potatis 295kr
- Utskuren ryggbiff med madeirasky, stekt svamp, picklad lök samt potatis- och palsternackspuré 330kr
Desserter
- Vaniljpannacotta med hallonsås, färska hallon och kaksmulor 110kr
- Kladdkaka med vispgrädde och rårörda bär 95kr
- Crème brûlée 95kr
- Kaffegodis 45kr
3 st hemlagade små kakor
- Hembakad chokladtryffel 25kr