Lunchmeny

5 - 22 december

Måndag - fredag 11.00 - 14.00

Förrätter

  • Skagenröra toppad med löjrom på Sundbys grova dinkelbröd liten 155kr/stor 195kr
  • Carpaccio på ryggbiff med pepparrotskräm, picklad shiitakesvamp, västerbottenchips och rucola liten 155kr/stor 195kr
  • Långbakad rotselleri med citron- och persiljemarinerad blomkål, äppelsirap, ärtskott och rostade frön liten 115kr/stor 185kr

Varmrätter

  • Friterad sötpotatisfalafel med rödbetscoleslaw, lime, tomatsås och rostade rotfrukter 185kr
  • Halstrad regnbågsforell med löjromsås, sockerärtssallad, citron, dillolja och örtslungad potatis 295kr
  • Utskuren ryggbiff med madeirasky, stekt svamp, picklad lök samt potatis- och palsternackspuré 330kr

Desserter

  • Vaniljpannacotta med hallonsås, färska hallon och kaksmulor 110kr
  • Kladdkaka med vispgrädde och rårörda bär 95kr
  • Crème brûlée 95kr
  • Kaffegodis 45kr

    3 st hemlagade små kakor

  • Hembakad chokladtryffel 25kr