Lunchmeny
2 - 20 december
Måndag - fredag 11.00 - 14.00
Förrätter
- Skagenröra toppad med löjrom på Sundbys grova dinkelbröd 170kr/stor 225kr
- Morot- och ingefärssoppa med limekräm, körvel och färsk chili 160kr/stor 230kr
Vegansk
- Carpaccio på ryggbiff med parmesankräm, riven parmesan, rucola, pinjenötter och olivolja 160kr/stor 230kr
Varmrätter
- Bakad spetskål med brynt smör, gremoulata, rostade hasselnötter, fräst grönkål, rostad rotselleripuré 220kr
Vegansk
- Stekt rödingfilé med sikromssås, sikrom, citron- och persiljemarinerad blomkål, dillolja och örtslungad potatis 310kr
- Rödvinsbrässerad svensk oxkind med mustig rödvinssås, vitlöksfrästa champinjoner, stekt sidfläsk, persilja och potatispuré 345kr
Desserter
- Varma hjortron med vaniljglass och havrecrunch 125kr
- Kladdkaka med vispgrädde och rårörda bär 95kr
- En kula vaniljglass toppat med varm espresso 65kr
- Kaffegodis 55kr
3 st hemlagade små kakor
- Hembakad chokladtryffel 35kr