Hoppa till innehåll

Lunchmeny

2 - 20 december

Måndag - fredag 11.00 - 14.00

Förrätter

  • Skagenröra toppad med löjrom på Sundbys grova dinkelbröd 170kr/stor 225kr
  • Morot- och ingefärssoppa med limekräm, körvel och färsk chili 160kr/stor 230kr

    Vegansk

  • Carpaccio på ryggbiff med parmesankräm, riven parmesan, rucola, pinjenötter och olivolja 160kr/stor 230kr

Varmrätter

  • Bakad spetskål med brynt smör, gremoulata, rostade hasselnötter, fräst grönkål, rostad rotselleripuré 220kr

    Vegansk

  • Stekt rödingfilé med sikromssås, sikrom, citron- och persiljemarinerad blomkål, dillolja och örtslungad potatis 310kr
  • Rödvinsbrässerad svensk oxkind med mustig rödvinssås, vitlöksfrästa champinjoner, stekt sidfläsk, persilja och potatispuré 345kr

Desserter

  • Varma hjortron med vaniljglass och havrecrunch 125kr
  • Kladdkaka med vispgrädde och rårörda bär 95kr
  • En kula vaniljglass toppat med varm espresso 65kr
  • Kaffegodis 55kr

    3 st hemlagade små kakor

  • Hembakad chokladtryffel 35kr