Helgmeny

26 juni - 4 juli

Förrätter

  • Svensk vit sparris med brynt smör, ruccola, parmesanost,
    pinjenötter och sotad citron
    liten 110kr, stor 165kr

    Går att få vegansk

  • Skagenröra på Sundby´s grova, toppat med löjrom liten 145kr, stor 195kr
  • Matjessill med gräddfil, brynt smör, hackad rödlök, gräslök och krossad potatis liten 110kr, stor 165kr
  • Kalvcarpaccio med parmesankräm, bärkapris, rädisor, och smörstekt bröd 130kr

Varmrätter

  • Friterade zucchini- och solrosbollar med färsk tomatsås, basilikadipp och örtslungade sommargrönsaker 175kr

    Vegansk

  • Stekt sejfilé med betor, brynt smör, kapris, citron och potatisstomp 175kr
  • Hemrimmad lax med grov senapssås, citron, svartpeppar och dillstuvad potatis 195kr
  • Halstrad regnbågsforell med Chablisås, polkabetssallad, sikrom, dillolja, citron och dillslungad färskpotatis 250kr
  • Stekt fläskkarré på ben från Rocklunda gård med bearnaisesås, vinsky, bakad spetskål och rostad färskpotatis 185kr
  • Sundbys Caesarsallad 185kr

    Stekt majskycklingbröst med bacon, romansallad, rödlök, parmesanost, körsbärstomater, Caesardressing och brödkrutonger

  • Sundby´s skomakarlåda 285kr

    Svensk hängmörad ryggbiff med bacon, persiljesmör, saltgurka, rödvinssky, potatismos

Tillbehör

  • Tomatsallad, rödlök och olivolja 35kr
  • Blandsallad med tomater och gurka 35kr

Desserter

  • Crème brûlée 95kr
  • Kladdkaka med vispgrädde och rårörda bär 95kr
  • Färska svenska jordgubbar med vispgrädde och vaniljglass 130kr
  • Fläder- och jordgubbssorbet med flädersaftsås och mynta 110kr
  • En kula vaniljglass toppat med varm espresso 45kr
  • Kaffegodis 45kr

    3 st hemlagade små kakor

  • Hembakad chokladtryffel 25kr
  • Petit Four 25kr

    Finns i olika smaker