Helgmeny

Gäller från 20 februari

Förrätter

  • Morot- och ingefärssoppa med inlagd chili och frön liten 95kr, stor 155kr

  • Skagenröra på Sundby´s grova, toppat med löjrom liten 145kr, stor 195kr
  • Chevrè chaud liten 110kr, stor 175kr

    Varm getost med rödbetor, rucola, valnötter och honung

  • Lufttorkad skinka med Halkidikioliver, ruccola och parmesankräm 120kr

Varmrätter

  • Pumparisotto med örtdressing, rostade frön, och grönkålschips 175kr

    Går att få vegansk

  • Stekt skreitorsk med hollandaisesås, friterad kapris, rostade morötter, och dillslungad potatis 275kr
  • Fisk- och skaldjurgryta med chili, fänkål och saffran 195kr

    Serveras med aioli och vitlöksbröd

  • Sundbys köttbullar med gräddsås, lingon, pressgurka och potatispuré 175kr
  • Bouef bourguignon med potatispuré 190kr

    Rödvinsbrässerat högrev med rökt sidfläsk, champinjoner och lök

  • Sundby´s skomakarlåda 285kr

    Svensk hängmörad ryggbiff med bacon, persiljesmör, saltgurka, rödvinssky, potatismos

Tillbehör

  • Tomatsallad, rödlök och olivolja 35kr
  • Blandsallad med tomater och gurka 35kr

Desserter

  • Crème brûlée 95kr
  • Kladdkaka med vispgrädde och rårörda bär 95kr
  • Blåbärspaj med vaniljsås eller vaniljglass 110kr
  • Vaniljparfait med varma hjortron och havreflarn 110kr
  • En kula vaniljglass toppat med varm espresso 45kr
  • Kaffegodis 45kr

    3 st hemlagade små kakor

  • Hembakad chokladtryffel 25kr
  • Petit Four 25kr

    Finns i olika smaker