meny
13 - 21 april
Smått & gott
- Marinerade Halkidikioliver 55kr
- Piementos di padrones 45kr
- Tomatsallad med rödlök och olivolja 35kr
- Blandsallad med gurka och tomat 35kr
förrätter
- Spenatsoppa med örtolja, pocherat ägg och baconströssel 120kr, stor 185kr
Går att få vegansk
- Gubbröra på stekt kavring med hackad rödlök, gräslök, pepparrot och brynt smör liten 120kr, stor 185kr
- Skagenröra på Sundby´s grova, toppat med löjrom 155kr, stor 225kr
- Carpaccio på ryggbiff med svensk pesto, lagrad prästost, friterad purjolök och rostade frön 155kr, stor 225kr
varmrätter
- Svampfyllda kroppkakor med brynt smör, rårörda lingon och stekta champinjoner 195kr
Går att få vegansk
- Stekt sejfilé med blomkålspuré, brynt smör, räkor, kapris, pepparrot och örtslungad potatis 205kr
- Krämig fisk- och skaldjursgryta med saffran, rotfrukter, chiliolja och sockerärtor 255kr
Serveras med vitlöksbröd
- Halstrad röding med ramslöksemulsion, picklade rädisor, vattenkrasse, örtolja samt smör- och vitvinskokta betor 335kr
- Baconlindad köttfärslimpa med pepparsås, svartvinbärsgelé, ångad broccoli och timjanrostade rotfrukter 205kr
- Köttbullar med rårörda lingon, pressgurka, gräddsås och potatismos 195kr
- Sundby’s skomakarlåda 335kr
Hängmörad ryggbiff med bacon, persiljesmör, saltgurka, rödvinssky, potatismos
desserter
- Crème brûlée 95kr
- Kladdkaka med vispgrädde och rårörda bär 95kr
- Äppelpaj med vaniljsås eller vaniljglass 110kr
- Vit chokladmousse med lemoncurd, maränger och färska bär 125kr
- En kula vaniljglass toppat med varm espresso 65kr
- Kaffegodis 45kr
3 st hemlagade små kakor
- Hembakad chokladtryffel 25kr