Helgmeny
Gäller från 20 februari
Förrätter
-
Morot- och ingefärssoppa med inlagd chili och frön liten 95kr, stor 155kr
-
Skagenröra på Sundby´s grova, toppat med löjrom liten 145kr, stor 195kr
-
Chevrè chaud liten 110kr, stor 175kr
Varm getost med rödbetor, rucola, valnötter och honung
-
Lufttorkad skinka med Halkidikioliver, ruccola och parmesankräm 120kr
Varmrätter
-
Pumparisotto med örtdressing, rostade frön, och grönkålschips 175kr
Går att få vegansk
-
Stekt skreitorsk med hollandaisesås, friterad kapris, rostade morötter, och dillslungad potatis 275kr
-
Fisk- och skaldjurgryta med chili, fänkål och saffran 195kr
Serveras med aioli och vitlöksbröd
-
Sundbys köttbullar med gräddsås, lingon, pressgurka och potatispuré 175kr
-
Bouef bourguignon med potatispuré 190kr
Rödvinsbrässerat högrev med rökt sidfläsk, champinjoner och lök
-
Sundby´s skomakarlåda 285kr
Svensk hängmörad ryggbiff med bacon, persiljesmör, saltgurka, rödvinssky, potatismos
Tillbehör
-
Tomatsallad, rödlök och olivolja 35kr
-
Blandsallad med tomater och gurka 35kr
Desserter
-
Crème brûlée 95kr
-
Kladdkaka med vispgrädde och rårörda bär 95kr
-
Blåbärspaj med vaniljsås eller vaniljglass 110kr
-
Vaniljparfait med varma hjortron och havreflarn 110kr
-
En kula vaniljglass toppat med varm espresso 45kr
-
Kaffegodis 45kr
3 st hemlagade små kakor
-
Hembakad chokladtryffel 25kr
-
Petit Four 25kr
Finns i olika smaker