Helgmeny

12 - 20 september

Förrätter

  • Gulbetscarpaccio med picklade kantareller, frön, prästostkräm och stekt bröd 110kr

  • Skagenröra på Sundby´s grova, toppat med löjrom liten 145kr, stor 195kr
  • Tartar på gravad lax med friterad kapris, dillkräm, rödlök, gräslök, citron och späd bladsallad 95kr
  • Svensk bifftartar med rostad lökcréme, salladslök, björnbär, pepparrot och smörstekt bröd 125kr

Varmrätter

  • Soyafärsburgare med hembakt bröd, sambalmajonnäs, picklad rödlök, avokadoröra och sötpotatispommes 185kr

    Vegansk

  • Smörstekt flundrafilé med vitlöksfrästa champinjoner, skirat smör samt potatis- och västerbottenstomp 185kr
  • Rimmad lax med grov senapssås, citron, svartpeppar och dillstuvad potatis 195kr
  • Stekt torskfilé med kräftsås, äppel- och fänkålssallad samt dillslungad färskpotatis 250kr
  • Pankopanerad majskyckling med körvelaioli, vinsky, broccoli och rostad potatis 185kr
  • Svensk bräckt oxbringa med pepparrotssås, sockerärtor och rotmos 190kr
  • Sundby´s skomakarlåda 285kr

    Svensk hängmörad ryggbiff med bacon, persiljesmör, saltgurka, rödvinssky, potatismos

Tillbehör

  • Tomatsallad, rödlök och olivolja 35kr
  • Blandsallad med tomater och gurka 35kr

Desserter

  • Crème brûlée 95kr
  • Kladdkaka med vispgrädde och rårörda bär 95kr
  • Blåbärspaj med vaniljsås eller vaniljglass 110kr
  • Kanelpannacotta med äppelkompott och äppelchips 110kr
  • En kula vaniljglass toppat med varm espresso 45kr
  • Kaffegodis 45kr

    3 st hemlagade små kakor

  • Petit Four 25kr

    Finns i olika smaker