Helgmeny

11 - 19 september

Förrätter

  • Västerbottengratinerad kantarelltoast på svenska kantareller på surdegsbröd 145kr

    Går att få vegansk – Då med havregrädde och vegansk ost

  • Skagenröra på Sundby´s grova, toppat med löjrom liten 145kr, stor 195kr
  • Gubbröra på kavring med brynt smör och hackad rödlök liten 110kr, stor 155kr
  • Chevré chaud liten 110kr, stor 165kr

    Varm getost med rödbetor, honung, ruccola och olivolja

Varmrätter

  • Sötpotatisfalafel med kålsallad, pico de gallo, limekräm och rostat matvete 175kr

    Vegansk

  • Koljaballotine med kräftsås, smörstekt fänkål, citron och dillslungad potatis 175kr
  • Saffransdoftande fisk- och skaldjursgryta med chili och fänkål, serveras med vitlöksbröd och aioli 195kr
  • Lättrimmad stekt jumbotorsk med pepparrotssås, räkor, citron och potatispuré med färska örter 275kr
  • Nattbakad svensk oxkind (12h) med mustig rödvinssås, stekta morötter och champinjoner samt potatis- och palsternackspuré 185kr
  • Sundby´s skomakarlåda 285kr

    Svensk hängmörad ryggbiff med bacon, persiljesmör, saltgurka, rödvinssky, potatismos

Tillbehör

  • Tomatsallad, rödlök och olivolja 35kr
  • Blandsallad med tomater och gurka 35kr

Desserter

  • Crème brûlée 95kr
  • Kladdkaka med vispgrädde och rårörda bär 95kr
  • Fläder- och jordgubbssorbet med färska jordgubbar 120kr

    Vegansk

  • Vaniljpannacotta med jordgubbssås och mandelbiskvier 110kr
  • En kula vaniljglass toppat med varm espresso 65kr
  • Kaffegodis 45kr

    3 st hemlagade små kakor

  • Hembakad chokladtryffel 25kr
  • Petit Four 25kr

    Finns i olika smaker