Helgmeny

Juni 2020

Förrätter

  • Grön sparris med brynt smör, parmesan, pinjenötter och machèsallad 120kr

    Går att få vegansk, då med friterad kapris istället för parmesan

  • Skagenröra på Sundby´s grova, toppat med löjrom liten 145kr, stor 195kr
  • Tartar på gravad lax med friterad kapris, dillkräm, rödlök, gräslök, citron och späd bladsallad 95kr
  • Svensk oxfilécarpaccio med västerbottenchips, räddisor, persiljekräm och rödlök 140kr

Varmrätter

  • Glasnudelwook med tofu, broccoli, pakchoi, soyadressing, cashewnötter och srirashamajonnäs 175kr

    vegansk

  • Panerad stekt koljafilé med tartarsås, örtolja, citron och kokt färskpotatis 185kr
  • Rimmad lax med grov senapssås, citron, svartpeppar och dillstuvad potatis 190kr
  • Halstrad lättrimmad torskrygg med Chardonnay- och gräslökssås, sommarprimörer och dillslungad färskpotatis 270kr
  • Flankstek med bearnaisesås, rostade grönsaker och pommes frites 185kr
  • Sundbys Caesarsallad 180kr

    Stekt majskycklingbröst med bacon, krutonger, parmesanost, romansallad, caesardressing, rödlök och körsbärstomater

  • Sundby´s skomakarlåda 285kr

    Svensk hängmörad ryggbiff med bacon, persiljesmör, saltgurka, rödvinssky, potatismos

Tillbehör

  • Tomatsallad, rödlök och olivolja 35kr
  • Blandsallad med tomater och gurka 35kr

Desserter

  • Crème brûlée 95kr
  • Kladdkaka med vispgrädde och rårörda bär 95kr
  • Fläderpannacotta med hallonsås och kaksmulor 110kr
  • Svenska färska jordgubbar med vaniljglass och vispgrädde 120kr
  • En kula vaniljglass toppat med varm espresso 45kr
  • Kaffegodis 45kr

    3 st hemlagade små kakor

  • Petit Four 25kr

    Finns i olika smaker