meny
22 - 30 mars
Smått & gott
- Marinerade Halkidikioliver 55kr
- Piementos di padrones 45kr
- Tomatsallad med rödlök och olivolja 35kr
- Blandsallad med gurka och tomat 35kr
förrätter
- Blomkålssoppa med krasse, örtolja och vintertryffel 145kr, stor 195kr
Går att få vegansk
- Gravad lax med hovmästarsås, hackad rödlök, gräslök, dill och smörstekt bröd 155kr, stor 225kr
- Skagenröra på Sundby´s grova, toppat med löjrom 155kr, stor 225kr
- Carpaccio på ryggbiff med kaprisbär, pecorino, friterad grönkål, rödlök och örtkräm 155kr, stor 225kr
varmrätter
- Rödbets- och ingefärsbiffar med myntacrème, tomatsås, syrlig zucchinisallad och friterade rotfrukter 205kr
Vegansk
- Stekt sejfilé med brynt smör, rödbetor, kaprisbär, pepparrot, blomkålspuré och örtslungad potatis 205kr
- Stekt regnbågsforell med löjromssås, dillolja, citrusmarinerad blomkål och potatisstomp med västerbottenost 335kr
- Ost- och skinkfylld fläskschnitzel med vinsky, dragonsmör, färska bönor och risolépotatis 220kr
- Köttbullar med rårörda lingon, pressgurka, gräddsås och potatismos 210kr
- Svenskt fläsklägg med hemlagad sötstark senap, persiljebuljong och rotmos 265kr
- Sundby’s skomakarlåda 335kr
Hängmörad ryggbiff med bacon, persiljesmör, saltgurka, rödvinssky, potatismos
desserter
- Crème brûlée 95kr
- Kladdkaka med vispgrädde och rårörda bär 95kr
- Blåbärspaj med vaniljsås eller vaniljglass 110kr
- Vit chokladmousse med hackad vit choklad, passionsfrukt och hallon 145kr
- En kula vaniljglass toppat med varm espresso 65kr
- Kaffegodis 45kr
3 st hemlagade små kakor
- Hembakad chokladtryffel 25kr