Hoppa till innehåll

meny

25 oktober - 2 november

Smått & gott

  • Marinerade Halkidikioliver 75kr
  • Piementos di padrones 55kr
  • Tomatsallad med rödlök och olivolja 45kr
  • Blandsallad med gurka och tomat 45kr

förrätter

  • Chèvre Chaud 145kr, stor 195kr

    Stekt getost med honung, valnötter, rucola och rostade rödbetor

  • Trattkantarellsoppa med västerbottenkräm och krasse 145kr, stor 195kr

    Går att få vegansk

  • Skagenröra på Sundby´s grova, toppat med löjrom 170kr, stor 250kr
  • Carpaccio på ryggbiff med västerbottenkrisp, ostkräm, blåbär och inlagda kantareller 155kr, stor 245kr

varmrätter

  • Rödbets- och ingefärsbiffar med syrlig linsfärskost, spiskumminfräst grönkål, kryddig tomatsås och rotfruktsrösti 205kr

    Vegansk

  • Ångad sejfilé med ägg-och persiljesås, pepparrot, citron och potatisstomp 220kr
  • Halstrad rödingfilé med citron- och parmesanstuvad spetskål, forellrom, morotskrisp, dillolja och örtslungad potatis 395kr
  • Ost- och skinkfylld fläskschnitzel med dragonsmör, citron, vinsky och friterad klyftpotatis 220kr

  • Köttbullar med rårörda lingon, pressgurka, gräddsås och potatismos 210kr
  • Wallenbergare med rårörda lingon, lökfrästa ärtor, brynt smör och potatispuré 275kr
  • Sundby’s skomakarlåda 395kr

    Utskuren ryggbiff med bacon, persiljesmör, saltgurka, rödvinssky, potatismos

desserter

  • Crème brûlée 95kr
  • Kladdkaka med vispgrädde och rårörda bär 95kr
  • Äppelpaj med vaniljsås eller vaniljglass 110kr
  • Fläderpannacotta med krusbärssås och hackad vit choklad 125kr
  • En kula vaniljglass toppat med varm espresso 65kr
  • Kaffegodis 45kr

    3 st hemlagade små kakor

  • Hembakad chokladtryffel 25kr
  • Dagens hemgjorda glass/sorbet 45kr