Hoppa till innehåll

meny

8 - 16 november

Smått & gott

  • Marinerade Halkidikioliver 75kr
  • Piementos di padrones 55kr
  • Tomatsallad med rödlök och olivolja 45kr
  • Blandsallad med gurka och tomat 45kr

förrätter

  • Chèvre Chaud 145kr, stor 195kr

    Stekt getost med honung, valnötter, rucola och rostade rödbetor

  • Trattkantarellsoppa med västerbottenkräm och krasse 145kr, stor 195kr

    Går att få vegansk

  • Skagenröra på Sundby´s grova, toppat med löjrom 170kr, stor 250kr
  • Carpaccio på ryggbiff med västerbottenkrisp, ostkräm, blåbär och inlagda kantareller 155kr, stor 245kr

varmrätter

  • Smörstekt gnocchi med trattkantareller och spenat, toppad med ricotta, rucola samt rostade solroskärnor 205kr

    Går att få vegansk

  • Stekt torskfilé med bouillabaissesås, picklade rotfrukter, kräftstjärtar, citron och dillslungad potatis 220kr
  • Halstrad regnbågsforell med vitvinsstuvad grönkål, pocherat ägg, smörstekt svartrot, sikrom, dillolja och potatisstomp 385kr
  • Biff Lindström 220kr

    Nötfärsbiff fylld med rödbetor, kapris och lök som serveras med kryddsmör, syrade tomater, rödvinssås och rostad potatis

  • Köttbullar med rårörda lingon, pressgurka, gräddsås och potatismos 210kr
  • Kalvlever Anglais 275kr

    Stekt kalvlever med bacon, kapris, rödlöksringar, rödvinssås och kokt potatis

  • Sundby’s skomakarlåda 395kr

    Svensk ryggbiff med bacon, persiljesmör, saltgurka, rödvinssky, potatismos

desserter

  • Crème brûlée 95kr
  • Kladdkaka med vispgrädde och rårörda bär 95kr
  • Äppelpaj med vaniljsås eller vaniljglass 110kr
  • Fläderpannacotta med krusbärssås och hackad vit choklad 125kr
  • En kula vaniljglass toppat med varm espresso 65kr
  • Kaffegodis 45kr

    3 st hemlagade små kakor

  • Hembakad chokladtryffel 25kr
  • Dagens hemgjorda glass/sorbet 45kr