meny
10 - 21 september
Smått & gott
- Marinerade Halkidikioliver 75kr
- Piementos di padrones 55kr
- Tomatsallad med rödlök och olivolja 45kr
- Blandsallad med gurka och tomat 45kr
förrätter
- Västerbottengratinerad kantarelltoast på svenska kantareller. Serveras på surdegsbröd. 210kr
- Pumpa- och ingefärssoppa toppad med körvel, limekräm och finhackad chili 145kr, stor 195kr
- Skagenröra på Sundby´s grova, toppat med löjrom 170kr, stor 250kr
- Carpaccio på ryggbiff med västerbottenkrisp, ostkräm, blåbär och inlagda kantareller 155kr, stor 245kr
varmrätter
- Quinoa- och grönärtsbiffar med tomatsås, grönkålschips, vitlöksdipp och friterad klyftpotatis 210kr
Vegansk
- Smörstekt sejfilé med rödbetspuré, bärkapris, brynt smör, riven pepparrot, citron och dillslungad potatis 220kr
- Hemrimmad lax med grov senapssås, citron och dillstuvad potatis 285kr
- Halstrad lätrimmad kummel med vitvinssås, örtolja, dillrostade morötter, citron och pommes duchesse 355kr
- Cornflakespanerad majskycklingschnitzel med vinsky, ört- och chilikeso, ångad broccoli och rostad potatis 220kr
- Köttbullar med rårörda lingon, pressgurka, gräddsås och potatismos 210kr
- Sundby’s skomakarlåda 395kr
Svensk ryggbiff med bacon, persiljesmör, saltgurka, rödvinssky, potatismos
desserter
- Crème brûlée 95kr
- Kladdkaka med vispgrädde och rårörda bär 95kr
- Äppelpaj med vaniljsås eller vaniljglass 110kr
- Varma hjortron med havrecrunch och vaniljglass 135kr
- En kula vaniljglass toppat med varm espresso 65kr
- Kaffegodis 45kr
3 st hemlagade små kakor
- Hembakad chokladtryffel 25kr
- Dagens hemgjorda glass/sorbet 45kr