Hoppa till innehåll

meny

10 - 21 september

Smått & gott

  • Marinerade Halkidikioliver 75kr
  • Piementos di padrones 55kr
  • Tomatsallad med rödlök och olivolja 45kr
  • Blandsallad med gurka och tomat 45kr

förrätter

  • Västerbottengratinerad kantarelltoast på svenska kantareller. Serveras på surdegsbröd. 210kr
  • Pumpa- och ingefärssoppa toppad med körvel, limekräm och finhackad chili 145kr, stor 195kr

  • Skagenröra på Sundby´s grova, toppat med löjrom 170kr, stor 250kr
  • Carpaccio på ryggbiff med västerbottenkrisp, ostkräm, blåbär och inlagda kantareller 155kr, stor 245kr

varmrätter

  • Quinoa- och grönärtsbiffar med tomatsås, grönkålschips, vitlöksdipp och friterad klyftpotatis 210kr

    Vegansk

  • Smörstekt sejfilé med rödbetspuré, bärkapris, brynt smör, riven pepparrot, citron och dillslungad potatis 220kr
  • Hemrimmad lax med grov senapssås, citron och dillstuvad potatis 285kr
  • Halstrad lätrimmad kummel med vitvinssås, örtolja, dillrostade morötter, citron och pommes duchesse 355kr
  • Cornflakespanerad majskycklingschnitzel med vinsky, ört- och chilikeso, ångad broccoli och rostad potatis 220kr
  • Köttbullar med rårörda lingon, pressgurka, gräddsås och potatismos 210kr
  • Sundby’s skomakarlåda 395kr

    Svensk ryggbiff med bacon, persiljesmör, saltgurka, rödvinssky, potatismos

desserter

  • Crème brûlée 95kr
  • Kladdkaka med vispgrädde och rårörda bär 95kr
  • Äppelpaj med vaniljsås eller vaniljglass 110kr
  • Varma hjortron med havrecrunch och vaniljglass 135kr
  • En kula vaniljglass toppat med varm espresso 65kr
  • Kaffegodis 45kr

    3 st hemlagade små kakor

  • Hembakad chokladtryffel 25kr
  • Dagens hemgjorda glass/sorbet 45kr