meny
18 - 26 januari
Smått & gott
- Marinerade Halkidikioliver 55kr
- Piementos di padrones 45kr
- Tomatsallad med rödlök och olivolja 35kr
- Blandsallad med gurka och tomat 35kr
förrätter
- Pumpasoppa med smak av chili och citrongräs, toppad med ingefärskräm och rostade pumpakärnor 130kr, stor 195kr
Vegansk
- Chevré Chaud 130kr, stor 195kr
Varma rödbetor med stekt getost, rucola, rödlök, honung och valnötter
- Skagenröra på Sundby´s grova, toppat med löjrom 155kr, stor 225kr
- Carpaccio på ryggbiff med kaprisbär, pecorino, friterad grönkål, rödlök och örtkräm 155kr, stor 225kr
varmrätter
- Zucchinifritters med mango- och gurksallad, limekräm och tomatbulgur 205kr
Vegansk
- Stekt kolja med blomkålspuré, kapris, pepparrot, brynt smör, friterad persilja, citron och kokt potatis 220kr
- Stekt regnbågsforell med forellromshollandaise, pocherat ägg, citron, vattenkrasse och dillslungad potatis 345kr
- Tomat- och vitvinsbrässerat högrev med gremoulata, grönkålschips och örtslungade rotfrukter 220kr
- Köttbullar med rårörda lingon, pressgurka, gräddsås och potatismos 195kr
- Fisk-och skaldjursgryta med saffran, chili och fänkål 265kr
Serveras med vitlöksbröd och aioli
- Sundby’s skomakarlåda 335kr
Hängmörad ryggbiff med bacon, persiljesmör, saltgurka, rödvinssky, potatismos
desserter
- Crème brûlée 95kr
- Kladdkaka med vispgrädde och rårörda bär 95kr
- Äppelpajpaj med vaniljsås eller vaniljglass 110kr
- Moccamousse med mintchokladsås, inkokta päron, kaksmulor och vispgrädde 145kr
- En kula vaniljglass toppat med varm espresso 65kr
- Kaffegodis 45kr
3 st hemlagade små kakor
- Hembakad chokladtryffel 25kr