Hoppa till innehåll

meny

18 - 26 januari

Smått & gott

  • Marinerade Halkidikioliver 55kr
  • Piementos di padrones 45kr
  • Tomatsallad med rödlök och olivolja 35kr
  • Blandsallad med gurka och tomat 35kr

förrätter

  • Pumpasoppa med smak av chili och citrongräs, toppad med ingefärskräm och rostade pumpakärnor 130kr, stor 195kr

    Vegansk

  • Chevré Chaud 130kr, stor 195kr

    Varma rödbetor med stekt getost, rucola, rödlök, honung och valnötter

  • Skagenröra på Sundby´s grova, toppat med löjrom 155kr, stor 225kr
  • Carpaccio på ryggbiff med kaprisbär, pecorino, friterad grönkål, rödlök och örtkräm 155kr, stor 225kr

varmrätter

  • Zucchinifritters med mango- och gurksallad, limekräm och tomatbulgur 205kr

    Vegansk

  • Stekt kolja med blomkålspuré, kapris, pepparrot, brynt smör, friterad persilja, citron och kokt potatis 220kr
  • Stekt regnbågsforell med forellromshollandaise, pocherat ägg, citron, vattenkrasse och dillslungad potatis 345kr
  • Tomat- och vitvinsbrässerat högrev med gremoulata, grönkålschips och örtslungade rotfrukter 220kr

  • Köttbullar med rårörda lingon, pressgurka, gräddsås och potatismos 195kr
  • Fisk-och skaldjursgryta med saffran, chili och fänkål 265kr

    Serveras med vitlöksbröd och aioli

  • Sundby’s skomakarlåda 335kr

    Hängmörad ryggbiff med bacon, persiljesmör, saltgurka, rödvinssky, potatismos

desserter

  • Crème brûlée 95kr
  • Kladdkaka med vispgrädde och rårörda bär 95kr
  • Äppelpajpaj med vaniljsås eller vaniljglass 110kr
  • Moccamousse med mintchokladsås, inkokta päron, kaksmulor och vispgrädde 145kr
  • En kula vaniljglass toppat med varm espresso 65kr
  • Kaffegodis 45kr

    3 st hemlagade små kakor

  • Hembakad chokladtryffel 25kr