MENY
Onsdagskvällar 17.00 - 20.00
Förrätter
-
Mozzarella Caprese på svenska vikentomater med liten buffelmozzarella, rödlök, olivolja och färsk basilika liten 125kr, stor 165kr
-
Chevré Chaud liten 125kr, stor 165kr
Varma rödbetor med stekt getost, rucola, honung, rödlök och rostade pinjenötter
-
Skagenröra på Sundby´s grova, toppat med löjrom liten 155kr, stor 195kr
-
Carpaccio på ryggbiff med parmesanchips, Karl- johansvampskräm, rädisor och vattenkrasse liten 155kr, stor 195kr
Varmrätter
-
Smörstekt potatisgnocchi med ostronskivling, färsk spenat, ricotta och rostade frön 185kr
Går att få vegansk
-
Havets Wallenbergare med brynt smör, pepparrot, lökfrästa ärtor, citron och potatispuré 195kr
-
Hemrimmad lax med grov senapssås, citron och dillstuvad potatis 255kr
-
Halstrad regnbågsforell med löjromsås, dillolja, smörfrästa bönor dillslungad färskpotatis 305kr
-
Panerad fläskschnitzel fylld med mozzarella, salami och basilika, serveras med vinsky, örtsmör, ångad broccoli och stekt potatis 195kr
-
Köttbullar med rårörda lingon, pressgurka, gräddsås och potatismos 185kr
-
Sundbys Caesarsallad 205kr
Majskyckling, bacon, parmesanost, krutonger, körsbärstomater, romansallad, rödlök och Caesardressing
-
Sundby´s skomakarlåda 345kr
Hängmörad ryggbiff med bacon, persiljesmör, saltgurka, rödvinssky, potatismos
Tillbehör
-
Tomatsallad, rödlök och olivolja 35kr
-
Blandsallad med tomater och gurka 35kr
Desserter
-
Crème brûlée 95kr
-
Kladdkaka med vispgrädde och rårörda bär 95kr
-
Färska jordgubbar med vispgrädde och vaniljglass 130kr
-
Fläderpannacotta med hallon- och rabarberkompott samt vit choklad 110kr
-
En kula vaniljglass toppat med varm espresso 65kr
-
Kaffegodis 45kr
3 st hemlagade små kakor
-
Hembakad chokladtryffel 25kr