MENY
Onsdagskvällar 17.00 - 20.00
Förrätter
- Mozzarella Caprese på svenska vikentomater med liten buffelmozzarella, rödlök, olivolja och färsk basilika liten 125kr, stor 165kr
- Chevré Chaud liten 125kr, stor 165kr
Varma rödbetor med stekt getost, rucola, honung, rödlök och rostade pinjenötter
- Skagenröra på Sundby´s grova, toppat med löjrom liten 155kr, stor 195kr
- Carpaccio på ryggbiff med parmesanchips, Karl- johansvampskräm, rädisor och vattenkrasse liten 155kr, stor 195kr
Varmrätter
- Smörstekt potatisgnocchi med ostronskivling, färsk spenat, ricotta och rostade frön 185kr
Går att få vegansk
- Havets Wallenbergare med brynt smör, pepparrot, lökfrästa ärtor, citron och potatispuré 195kr
- Hemrimmad lax med grov senapssås, citron och dillstuvad potatis 255kr
- Halstrad regnbågsforell med löjromsås, dillolja, smörfrästa bönor dillslungad färskpotatis 305kr
- Panerad fläskschnitzel fylld med mozzarella, salami och basilika, serveras med vinsky, örtsmör, ångad broccoli och stekt potatis 195kr
- Köttbullar med rårörda lingon, pressgurka, gräddsås och potatismos 185kr
- Sundbys Caesarsallad 205kr
Majskyckling, bacon, parmesanost, krutonger, körsbärstomater, romansallad, rödlök och Caesardressing
- Sundby´s skomakarlåda 345kr
Hängmörad ryggbiff med bacon, persiljesmör, saltgurka, rödvinssky, potatismos
Tillbehör
- Tomatsallad, rödlök och olivolja 35kr
- Blandsallad med tomater och gurka 35kr
Desserter
- Crème brûlée 95kr
- Kladdkaka med vispgrädde och rårörda bär 95kr
- Färska jordgubbar med vispgrädde och vaniljglass 130kr
- Fläderpannacotta med hallon- och rabarberkompott samt vit choklad 110kr
- En kula vaniljglass toppat med varm espresso 65kr
- Kaffegodis 45kr
3 st hemlagade små kakor
- Hembakad chokladtryffel 25kr