Hoppa till innehåll

Á la carte

Vardagar 11.00 - 14.00
4 - 22 december

Förrätter

  • Skagenröra på Sundbys grova dinkelbröd toppad med löjrom liten 170kr, stor 225kr
  • Trattkantarellsoppa med västerbottenkräm och krasse liten 160kr, stor 230kr

    Går att få vegansk

  • Rökt vildsvinsstek med svampkräm, jordärtsskockschips, krasse och svartpeppar liten 160kr, stor 230kr

Varmrätter

  • Svamprisotto med örtdressing, rucola, palsternackschips 220kr

    Går att få vegansk

  • Stekt rödingfilé med sikromssås, sikrom, citron- och persiljemarinerad blomkål, dillolja och potatisstomp med västerbottenost 310kr
  • Utskuren ryggbiff med rödvinssås, syrade tomater, örtsmör och friterad potatis 345kr

Desserter

  • Vaniljpannacotta med hallonsås, färska hallon och kaksmulor 110kr
  • Kladdkaka med vispgrädde och rårörda bär 95kr
  • En kula vaniljglass toppat med varm espresso 65kr
  • Kaffegodis 55kr

    3 st hemlagade små kakor

  • Sundbys hembakade chokladtryffel 35kr