Hoppa till innehåll

Lunchmeny

1 - 19 december

Måndag - fredag 11.00 - 14.00

Förrätter

  • Skagenröra toppad med löjrom på Sundbys grova dinkelbröd 180kr/stor 275kr
  • Pumpasoppa med aioli, chiliolja och körvel 160kr/stor 220kr

    Vegansk

  • Carpaccio på ryggbiff med ostkräm, rucola, västerbottencrunch, blåbär och inlagd shiitakesvamp 160kr/stor 250kr

Varmrätter

  • Svamprisotto toppad med rotfruktskrisp späd bladsallad och salsa verde 220kr

    Går att få vegansk

  • Stekt rödingfilé med sikromsås, sikrom, fänkålscrûdité, dillolja och örtslungad potatis 345kr
  • Ryggbiff med rödvinssås, dragonsmör, syrade tomater och friterad klyftpotatis 375kr

Desserter

  • Crème brûlée 105kr
  • Kladdkaka med vispgrädde och rårörda bär 95kr
  • En kula vaniljglass toppat med varm espresso 65kr
  • Kaffegodis 55kr

    3 st hemlagade små kakor

  • Hembakad chokladtryffel 35kr