Lunchmeny
1 - 19 december
Måndag - fredag 11.00 - 14.00
Förrätter
- Skagenröra toppad med löjrom på Sundbys grova dinkelbröd 180kr/stor 275kr
- Pumpasoppa med aioli, chiliolja och körvel 160kr/stor 220kr
Vegansk
- Carpaccio på ryggbiff med ostkräm, rucola, västerbottencrunch, blåbär och inlagd shiitakesvamp 160kr/stor 250kr
Varmrätter
- Svamprisotto toppad med rotfruktskrisp späd bladsallad och salsa verde 220kr
Går att få vegansk
- Stekt rödingfilé med sikromsås, sikrom, fänkålscrûdité, dillolja och örtslungad potatis 345kr
- Ryggbiff med rödvinssås, dragonsmör, syrade tomater och friterad klyftpotatis 375kr
Desserter
- Crème brûlée 105kr
- Kladdkaka med vispgrädde och rårörda bär 95kr
- En kula vaniljglass toppat med varm espresso 65kr
- Kaffegodis 55kr
3 st hemlagade små kakor
- Hembakad chokladtryffel 35kr
