Hoppa till innehåll

meny

11 - 19 maj

Smått & gott

  • Marinerade Halkidikioliver 55kr
  • Piementos di padrones 45kr
  • Tomatsallad med rödlök och olivolja 35kr
  • Blandsallad med gurka och tomat 35kr

förrätter

  • Svensk grön sparris med hyvlad parmesan, knaprig guanciale, brynt smör och mâchésallad 135kr, stor 195kr

    Går att få vegansk

  • Gubbröra på stekt kavring med hackad rödlök, gräslök, pepparrot och brynt smör liten 120kr, stor 185kr

  • Skagenröra på Sundby´s grova, toppat med löjrom 155kr, stor 225kr
  • Carpaccio på ryggbiff med svensk pesto, lagrad prästost, friterad purjolök och rostade frön 155kr, stor 225kr

varmrätter

  • Citronrisotto med ramslök toppad med svensk sparris, palsternackschips och gremoulata 205kr

    Går att få vegansk

  • Havets Wallenbergare med riven pepparrot, lökfrästa ärtor, brynt smör, citron och potatispuré 205kr
  • Smörstekt kolja med hollandaisesås, räkor, svensk sparris, citron och örtslungad potatis 305kr
  • Panerad stekt fläskschnitzel med kapris- och ansjovissmör, sockerärtor, vinsky och rostad potatis 205kr

  • Köttbullar med rårörda lingon, pressgurka, gräddsås och potatismos 195kr
  • Raggmunk med stekt svenskt fläsk och rårörda lingon 235kr

  • Sundby’s skomakarlåda 335kr

    Hängmörad ryggbiff med bacon, persiljesmör, saltgurka, rödvinssky, potatismos

desserter

  • Crème brûlée 95kr
  • Kladdkaka med vispgrädde och rårörda bär 95kr
  • Rabarberpaj med vaniljsås eller vaniljglass 110kr
  • Vaniljyoghurtpannacotta med coulis på grönt äpple och havrecrunch 125kr
  • En kula vaniljglass toppat med varm espresso 65kr
  • Kaffegodis 45kr

    3 st hemlagade små kakor

  • Hembakad chokladtryffel 25kr