meny
11 - 19 maj
Smått & gott
- Marinerade Halkidikioliver 55kr
- Piementos di padrones 45kr
- Tomatsallad med rödlök och olivolja 35kr
- Blandsallad med gurka och tomat 35kr
förrätter
- Svensk grön sparris med hyvlad parmesan, knaprig guanciale, brynt smör och mâchésallad 135kr, stor 195kr
Går att få vegansk
- Gubbröra på stekt kavring med hackad rödlök, gräslök, pepparrot och brynt smör liten 120kr, stor 185kr
- Skagenröra på Sundby´s grova, toppat med löjrom 155kr, stor 225kr
- Carpaccio på ryggbiff med svensk pesto, lagrad prästost, friterad purjolök och rostade frön 155kr, stor 225kr
varmrätter
- Citronrisotto med ramslök toppad med svensk sparris, palsternackschips och gremoulata 205kr
Går att få vegansk
- Havets Wallenbergare med riven pepparrot, lökfrästa ärtor, brynt smör, citron och potatispuré 205kr
- Smörstekt kolja med hollandaisesås, räkor, svensk sparris, citron och örtslungad potatis 305kr
- Panerad stekt fläskschnitzel med kapris- och ansjovissmör, sockerärtor, vinsky och rostad potatis 205kr
- Köttbullar med rårörda lingon, pressgurka, gräddsås och potatismos 195kr
- Raggmunk med stekt svenskt fläsk och rårörda lingon 235kr
- Sundby’s skomakarlåda 335kr
Hängmörad ryggbiff med bacon, persiljesmör, saltgurka, rödvinssky, potatismos
desserter
- Crème brûlée 95kr
- Kladdkaka med vispgrädde och rårörda bär 95kr
- Rabarberpaj med vaniljsås eller vaniljglass 110kr
- Vaniljyoghurtpannacotta med coulis på grönt äpple och havrecrunch 125kr
- En kula vaniljglass toppat med varm espresso 65kr
- Kaffegodis 45kr
3 st hemlagade små kakor
- Hembakad chokladtryffel 25kr