lunchmeny
28 april - 9 maj
Smått & gott
- Marinerade Halkidikioliver 55kr
- Piementos di padrones 45kr
- Tomatsallad med rödlök och olivolja 35kr
- Blandsallad med gurka och tomat 35kr
förrätter
- Mozzarella Caprese 135kr, stor 175kr
Färska tomater, rödlök, olivolja, basilika, svartpeppar och mozzarella
Går att få vegansk - Matjessill med hackat ägg, gräddfil, rödlök, gräslök, brynt smör och krossad potatis 145kr, stor 195kr
- Skagenröra på Sundby´s grova, toppat med löjrom 155kr, stor 225kr
- Carpaccio på ryggbiff med parmesankräm, friterad grönkål, pinjenötter, rucola, parmesanost och olivolja 155kr, stor 245kr
varmrätter
- Sötpotatisfalafel med syrlig linsfärskost, pico de gallo och tomatbulgur 195kr
Vegansk
- Stekt torskfilé med vitvinssås, örtolja, äppel- och fänkålssallad och potatisstomp 210kr
- Halstrad rödingfilé med hollandaise, svensk grön sparris, pocherat ägg, citron och dillslungad potatis 345kr
- Svensk pluma med rostad majssås, smörad majskolv, baconfrästa haricôts verts samt friterad potatis 210kr
Pluma är en väldigt marmorerad och underskattad styckdetalj, som sitter under kotlettkappan på grisen.
- Köttbullar med rårörda lingon, pressgurka, gräddsås och potatismos 210kr
- Svenskt Lammlägg 275kr
Tomat- och vitvinsbrässerat lammlägg med picklad citron samt smör- och örtslungad potatis med betor
- Sundby’s skomakarlåda 325kr
Hängmörad ryggbiff med bacon, persiljesmör, saltgurka, rödvinssky, potatismos
desserter
- Crème brûlée 95kr
- Kladdkaka med vispgrädde och rårörda bär 95kr
- Rabarberpaj med vaniljsås eller vaniljglass 110kr
- Fläderpannacotta med krusbärssås och hackad vit choklad 120kr
- En kula vaniljglass toppat med varm espresso 65kr
- Kaffegodis 45kr
3 st hemlagade små kakor
- Hembakad chokladtryffel 25kr