Hoppa till innehåll

lunchmeny

28 april - 9 maj

Smått & gott

  • Marinerade Halkidikioliver 55kr
  • Piementos di padrones 45kr
  • Tomatsallad med rödlök och olivolja 35kr
  • Blandsallad med gurka och tomat 35kr

förrätter

  • Mozzarella Caprese 135kr, stor 175kr

    Färska tomater, rödlök, olivolja, basilika, svartpeppar och mozzarella
    Går att få vegansk

  • Matjessill med hackat ägg, gräddfil, rödlök, gräslök, brynt smör och krossad potatis 145kr, stor 195kr
  • Skagenröra på Sundby´s grova, toppat med löjrom 155kr, stor 225kr
  • Carpaccio på ryggbiff med parmesankräm, friterad grönkål, pinjenötter, rucola, parmesanost och olivolja 155kr, stor 245kr

varmrätter

  • Sötpotatisfalafel med syrlig linsfärskost, pico de gallo och tomatbulgur 195kr

    Vegansk

  • Stekt torskfilé med vitvinssås, örtolja, äppel- och fänkålssallad och potatisstomp 210kr
  • Halstrad rödingfilé med hollandaise, svensk grön sparris, pocherat ägg, citron och dillslungad potatis 345kr
  • Svensk pluma med rostad majssås, smörad majskolv, baconfrästa haricôts verts samt friterad potatis 210kr

    Pluma är en väldigt marmorerad och underskattad styckdetalj, som sitter under kotlettkappan på grisen.

  • Köttbullar med rårörda lingon, pressgurka, gräddsås och potatismos 210kr
  • Svenskt Lammlägg 275kr

    Tomat- och vitvinsbrässerat lammlägg med picklad citron samt smör- och örtslungad potatis med betor

  • Sundby’s skomakarlåda 325kr

    Hängmörad ryggbiff med bacon, persiljesmör, saltgurka, rödvinssky, potatismos

desserter

  • Crème brûlée 95kr
  • Kladdkaka med vispgrädde och rårörda bär 95kr
  • Rabarberpaj med vaniljsås eller vaniljglass 110kr
  • Fläderpannacotta med krusbärssås och hackad vit choklad 120kr
  • En kula vaniljglass toppat med varm espresso 65kr
  • Kaffegodis 45kr

    3 st hemlagade små kakor

  • Hembakad chokladtryffel 25kr