meny
8 - 16 november
Smått & gott
- Marinerade Halkidikioliver 75kr
- Piementos di padrones 55kr
- Tomatsallad med rödlök och olivolja 45kr
- Blandsallad med gurka och tomat 45kr
förrätter
- Chèvre Chaud 145kr, stor 195kr
Stekt getost med honung, valnötter, rucola och rostade rödbetor
- Trattkantarellsoppa med västerbottenkräm och krasse 145kr, stor 195kr
Går att få vegansk
- Skagenröra på Sundby´s grova, toppat med löjrom 170kr, stor 250kr
- Carpaccio på ryggbiff med västerbottenkrisp, ostkräm, blåbär och inlagda kantareller 155kr, stor 245kr
varmrätter
- Smörstekt gnocchi med trattkantareller och spenat, toppad med ricotta, rucola samt rostade solroskärnor 205kr
Går att få vegansk
- Stekt torskfilé med bouillabaissesås, picklade rotfrukter, kräftstjärtar, citron och dillslungad potatis 220kr
- Halstrad regnbågsforell med vitvinsstuvad grönkål, pocherat ägg, smörstekt svartrot, sikrom, dillolja och potatisstomp 385kr
- Biff Lindström 220kr
Nötfärsbiff fylld med rödbetor, kapris och lök som serveras med kryddsmör, syrade tomater, rödvinssås och rostad potatis
- Köttbullar med rårörda lingon, pressgurka, gräddsås och potatismos 210kr
- Kalvlever Anglais 275kr
Stekt kalvlever med bacon, kapris, rödlöksringar, rödvinssås och kokt potatis
- Sundby’s skomakarlåda 395kr
Svensk ryggbiff med bacon, persiljesmör, saltgurka, rödvinssky, potatismos
desserter
- Crème brûlée 95kr
- Kladdkaka med vispgrädde och rårörda bär 95kr
- Äppelpaj med vaniljsås eller vaniljglass 110kr
- Fläderpannacotta med krusbärssås och hackad vit choklad 125kr
- En kula vaniljglass toppat med varm espresso 65kr
- Kaffegodis 45kr
3 st hemlagade små kakor
- Hembakad chokladtryffel 25kr
- Dagens hemgjorda glass/sorbet 45kr
