lunchmeny
17 - 28 november
Smått & gott
- Marinerade Halkidikioliver 75kr
- Piementos di padrones 55kr
- Tomatsallad med rödlök och olivolja 45kr
- Blandsallad med gurka och tomat 45kr
förrätter
- Chèvre Chaud 145kr, stor 195kr
Stekt getost med honung, valnötter, rucola och rostade rödbetor
- Trattkantarellsoppa med västerbottenkräm och krasse 145kr, stor 195kr
Går att få vegansk
- Skagenröra på Sundby´s grova, toppat med löjrom 170kr, stor 250kr
- Carpaccio på ryggbiff med västerbottenkrisp, ostkräm, blåbär och inlagda kantareller 155kr, stor 245kr
varmrätter
- Svamprisotto toppad med rotrfruktskrisp, späd bladsallad och salsa verde 195kr
Går att få vegansk
- Stekt koljafilé med brynt smör, brysselkål, hasselnötter, kapris, citron, persilja och dillslungad potatis 210kr
- Halstrad regnbågsforell med vitvinssås, citron- och persiljemarinerad blomkål, räkor och dillslungad potatis 375kr
- Panko- och parmesanpanerad kalkonschnitzel med chilimajonnäs, smörfräst broccoli, vinsky och friterad klyftpotatis 210kr
- Köttbullar med rårörda lingon, pressgurka, gräddsås och potatismos 210kr
- Svenskt stekt fläsk med löksås, sockerärtor och kokt potatis 225kr
- Sundby’s skomakarlåda 375kr
Utskuren ryggbiff med bacon, persiljesmör, saltgurka, rödvinssky, potatismos
desserter
- Crème brûlée 95kr
- Kladdkaka med vispgrädde och rårörda bär 95kr
- Äppelpaj med vaniljsås eller vaniljglass 110kr
- Fläderpannacotta med krusbärssås och hackad vit choklad 125kr
- En kula vaniljglass toppat med varm espresso 65kr
- Kaffegodis 45kr
3 st hemlagade små kakor
- Hembakad chokladtryffel 25kr
- Dagens hemgjorda glass/sorbet 45kr
