PÅSKMENY

10 - 13 april

Förrätter

  • Sill- och äggtallrik

    3 sorters sill med rödlök, gräddfil, kokt ägg, löjrom, räkor, västerbottenost, kokt potatis samt smör & bröd

  • Eller
  • Carpaccio på gulbetor, basilikakräm, pinjenötter, ruccola, rädisor och friterad kapris

    Vegansk

Varmrätter

  • Halstrad regnbågsforell med citronskum, forellrom, sockerärtssallad och saffransrisotto
  • Eller
  • Citron- och rosmarinrubbad lammrostbiff från sörmländska gårdar med rostad vitlökssky, bakade körsbärstomater, getostkräm och rostade rotfrukter
  • Eller
  • Friterad falafel med tomatsalsa, myntayoghurt och tabbouli

    Vegansk

Desserter

  • Hallon- och vitchokladmousse med syrlig saffranssås och rostade pistaschnötter
  • Eller
  • Mangosorbet med mynta, blodapelsinsås och rostad kokos

    Vegansk