Helgmeny

4 - 19 april

Förrätter

  • Chevré Chaud 110kr

    Varm getost med rödbetor, ruccola och honung på stekt surdegsbröd

  • Gubbröra på kavring med brynt smör och färskriven pepparrot 120kr
  • Skagenröra på Sundby´s grova, toppat med löjrom liten 145kr, stor 195kr
  • Gravad lax med hovmästarsås, hackad rödlök, citron och smörstekt bröd liten 120kr, stor 170kr

Varmrätter

  • Röd currygryta med tofu, koriander, chili och lime, serveras med basmatiris 175kr

    Vegansk

  • Stekt strömming fylld med kallrökt lax, serveras med lingon, brynt smör, pepparrot och potatispuré 175kr
  • Fisk- och skaldjursgryta med saffran, chili och fänkål 210kr

    Serveras med vitlöksbröd och aioli

  • Sotad lax med schalottenlöksvelouté, honungsstekt endivesallad samt smör- och örtslungad potatis 250kr
  • Lammfärsbiff från Sörmländska gårdar med fetaostkräm, lammsky samt rostad potatis och rödbetor 185kr
  • Sundbys köttbullar med gräddsås, rårörda lingon och potatismos 160kr
  • Sundby´s skomakarlåda 285kr

    Svensk hängmörad ryggbiff med bacon, persiljesmör, saltgurka, rödvinssky, potatismos

Tillbehör

  • Tomatsallad, rödlök och olivolja 35kr
  • Blandsallad med tomater och gurka 35kr

Desserter

  • Crème brûlée 95kr
  • Kladdkaka med vispgrädde och rårörda bär 95kr
  • Äppelpaj med vaniljsås eller vaniljglass 110kr
  • Chokladtryffelterrine med blodgrapesås och vaniljgrädde 110kr
  • En kula vaniljglass toppat med varm espresso 45kr
  • Kaffegodis 45kr

    3 st hemlagade små kakor

  • Petit Four 25kr

    Finns i olika smaker